To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I Ogólne - Weryfikacja pojazdu z ogłoszenia

bodzioo - 15-09-2021, 15:35
Temat postu: Weryfikacja pojazdu z ogłoszenia
Cześć wszystkim, jestem tu nowy co pewnie widać na pierwszy rzut oka. Po krótkich oględzinach nie zauważyłem tematu, który chciał bym poruszyć, mianowicie czy jest tutaj loża znawców, którzy analizują na podstawie danych podanych w ogłoszeniach, czy warto się danym modelem zainteresować ? Spotkałem się z czymś podobnym na forum o ile się nie mylę Hondy Legend, miał bym prośbę o przyjrzenie się temu ogłoszeniu https://www.olx.pl/d/ofer...0&sliderIndex=5 Jeśli ktoś by miał ochotę się pochylić nad tym zagadnieniem był bym bardzo wdzięczny
Bzyk_R1 - 15-09-2021, 17:10

Cześć bodzioo,

Na forum działa "loża znawców" bardziej znana jako wróżbiarze. Jest to specyficzny typ osób który potrafi wszystko zobaczyć w swojej szklanej kuli bez potrzeby jeżdżenia na oględziny. Staramy się eliminować z działu Outlandera takie gremia...

Auto z linku należy do Romka, mojego kolegi. Tutaj masz temat tego auta na forum:
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=105501&start=0

Dodatkowo Roman jest Outlanderowcem, członkiem wąskiego grona osób które dbają i wkładają nieprzyzwoite sumy pieniędzy w swoje egzemplarze. Nie jest jakimś anonimowym handlarzem z Internetu. Jeżeli interesuje Cię ten egzemplarz to tak jak w ogłoszeniu, bierz całą kwotę i zabieraj.

Rander - 16-09-2021, 13:03
Temat postu: Re: Weryfikacja pojazdu z ogłoszenia
bodzioo napisał/a:
Cześć wszystkim, jestem tu nowy co pewnie widać na pierwszy rzut oka.

Witaj :)

bodzioo napisał/a:

Po krótkich oględzinach nie zauważyłem tematu, który chciał bym poruszyć, mianowicie czy jest tutaj loża znawców, którzy analizują na podstawie danych podanych w ogłoszeniach, czy warto się danym modelem zainteresować ?
(...)

Nie dawaj spacji przed pytajnikiem.

Najczęściej pytania o konkretny pojazd zadaje się w "Chcę kupić", w tym przypadku tu:

Forum -> Mitsubishi 4x4 -> Outlander -> Chcę Kupić Outlandera