Pajero III - Dziwne buczenie z napędów
Gryka1 - 17-10-2021, 14:08 Temat postu: Dziwne buczenie z napędów Witam. pajero 3.2 long automat u mnie pojawia się niejednostajne buczenie gdzieś z przodu samochodu i drgania przenoszą się na budę napęd 2H między 70 a 100km/h przy delikatnym trzymaniu gazu bez gazu ustaje tak samo przy większym przyspieszeniu wszystkie oleje wymienione. Przy przełączeniu na 4H mniej buczy i prawie w ogóle przestaje przy załączonej blokadzie międzymostowej. Poduszki pod skrzynią ok. Wiem że, to trudny temat ale może ktoś ma na to pomysł?
zbyszekm2 - 20-10-2021, 09:17 Temat postu: Re: Dziwne buczenie z napędów
Gryka1 napisał/a: | Witam. pajero 3.2 long automat u mnie pojawia się niejednostajne buczenie gdzieś z przodu samochodu i drgania przenoszą się na budę napęd 2H między 70 a 100km/h przy delikatnym trzymaniu gazu bez gazu ustaje tak samo przy większym przyspieszeniu wszystkie oleje wymienione. Przy przełączeniu na 4H mniej buczy i prawie w ogóle przestaje przy załączonej blokadzie międzymostowej. Poduszki pod skrzynią ok. Wiem że, to trudny temat ale może ktoś ma na to pomysł? |
Moze się to niesie reduktora?
|
|
|