To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander I GEN Techniczne - [I 2.0] Silnik krokowy z alliexpres

Kafarnauster - 20-10-2021, 17:27
Temat postu: [I 2.0] Silnik krokowy z alliexpres
Chciałem jedynie się pochwalić, że da się kupić silniczek krokowy "bez gumki" w cenie 101,50 pln.

Piszę o tym ponieważ 1,5 roku temu miałem to samo uszkodzenie i musiałem kupić używany za 500zł nie mówiąc o tym, że serwis policzył 200 za czyszczenie przepustnicy, 200 za diagnozę, kupili za 300zł jakiś nowy na allegro ale bardzo źle działał (3000obr/min przy kręceniu kołami co było wręcz niebezpieczne) więc zwrot.
Wg. mnie lepiej więc odkręcić śrubkę na przepustnicy, pojeździć z CheckEngine'm miesiąc i za grosze wymienić...

Swoją drogą w końcu ceny gratów do outlandera przestają szokować, tulejki dyfra za 100zł robią robotę, sanki po kilka stówek, zbiornik paliwa też... reparaturki błotników dostępne.

Radek - 21-10-2021, 09:19

Gdyby ktoś szukał sterownika wiatraków chłodnicy to też są za grosze na Ali. Pamiętam że na allegro były drogie jak cholera nie wiem jak teraz
Bzyk_R1 - 22-10-2021, 15:31

Cytat:

Swoją drogą w końcu ceny gratów do outlandera przestają szokować, tulejki dyfra za 100zł robią robotę, sanki po kilka stówek, zbiornik paliwa też... reparaturki błotników dostępne.

No nieskromnie powiem że Outlanderowcy działają! O to walczymy od lat żeby się dało kupić graty do tego auta za normalne pieniądze.