Outlander I Ogólne - Płyn przeciw zamarzaniu dla Outlander I
best_x_treme - 04-11-2021, 18:17 Temat postu: Płyn przeciw zamarzaniu dla Outlander I Jestem trochę zdezorientowany, jaki płyn przeciw zamarzaniu powinienem użyć do Outlandera. Oryginał jest bardzo drogi i prawdopodobnie trudno go znaleĽć w sklepie. Drug± najlepsz± opcj± byłyby oryginalne od innych japońskich marek, takich jak Mazda. Ravenol produkuje płyn przeciw zamarzaniu do japońskich samochodów, ale jest też drogi. Czytałem, że niektórzy z was używaj± G12+, ale ten standard jest przeznaczony dla samochodów niemieckich. Więc jakiego ¶rodka przeciw zamarzaniu używasz?
Bzyk_R1 - 05-11-2021, 09:24
Nie ma żadnego problemu ze stosowaniem G12+ do Outlandera. Polecam, sam stosuję.
W@sio - 05-11-2021, 09:56
best_x_treme napisał/a: | Więc jakiego ¶rodka przeciw zamarzaniu używasz? |
Pretty nice polish Constantin, did You use some translator? It's close enough to understand, and I guess, You ment coolant. Well, as Bzyk_R1 said, You can use G12+ coolant and it will work properly
All the best,
Piotr
best_x_treme - 05-11-2021, 13:09
Hi Peter,
Nice to hear from you, as you see I've finally bought an O1T (please see my car topic). As expected , I have all kind of specific O1T problems.
Yes, I used google translator, obvious my polish is close to none (I know "witam" if counts).
OK, so G12+ is for coolant, thanks again all for reply .
Turbocbr - 09-11-2021, 11:56
Jak najbardziej g12 jest dobry. Taka moja sugestia piszmy wszyscy po polsku będzie łatwiej.
|
|
|