Outlander I GEN Techniczne - Kupię lub pożyczę kolektor oryginalny OT1 pod wzór
Glaca_pawel - 10-11-2021, 11:10 Temat postu: Kupię lub pożyczę kolektor oryginalny OT1 pod wzór Panowie kupię lub pożyczę za dobra flachę kolektor oryginalny OT1 najlepiej pęknięty potrzebuje do wyspawania wzoru
roger18sx - 11-11-2021, 18:58
Też o tym pomyślałem. Wzór flanszy do głowicy można zrobić z uszczelki dostępnej w sklepie tyle że jest lekko cieńsza niż ori. Gorzej z tą pod turbinę bo tylko serwis za gruby hajs. Kolektor również trzeba mieć ażeby stworzyć stelarz . Ponoć jeszcze są dwa rodzaje .
W@sio - 15-11-2021, 08:41
Glaca_pawel napisał/a: | upię lub pożyczę za dobra flachę kolektor oryginalny OT1 |
A swojego nie masz? Mnie jak spawali kolektor, to zdemontowałem swój i dałem im na wzór.
roger18sx napisał/a: | Ponoć jeszcze są dwa rodzaje |
Pierwsze słyszę
tościk - 15-11-2021, 13:22
W@sio napisał/a: | Glaca_pawel napisał/a:
upię lub pożyczę za dobra flachę kolektor oryginalny OT1
A swojego nie masz? Mnie jak spawali kolektor, to zdemontowałem swój i dałem im na wzór. |
Obstawiam, że outek musi w tym czasie jeździć Nie każdy ma komfort kilku samochodów stojących przed domem
W@sio - 15-11-2021, 14:12
tościk napisał/a: | Nie każdy ma komfort kilku samochodów stojących przed domem |
W czasie, gdy u siebie robiłem, miałem tylko jedno auto, więc znam ten ból, zwłaszcza mieszkając na wsi
W razie W, zakład jest w stanie w ciągu kilku godzin zdjąć kolektor, odmierzyć flansze, złapać "ramę" i włożyć kolektor do auta
|
|
|