Proton Techniczne - uszkodzony zacisk hamulcowy lewy tylni
Anonymous - 19-04-2007, 22:23
Pomocy kupilam Protona 418 rocznik 97 silnik 1800 16V hatchback
i mam uszkodzony zacisk hamulcowy lewy tylni - sa napisy NR. 686 potem jest 300I , 3T znaczek mitsubitshi i L nnajwieksze jest 01 ponizej tych napisow.
I nigdzie nie moge tego dostac . nie dziala zacisk od linki recznego. czy moze ktos kobiecie udzielic informaci od jakiego modelu mitsubishi to pasuje i gdzie mozna to kupic, pomocy.
Artii - 19-04-2007, 22:35
Poszukaj na forum numeru telefonu do Japaneze. On powinien Ci to zalatwic. Wszyscy z jego usług są zadowoleni.
mirc23 - 20-04-2007, 17:40
elamajchrzak, napisz coś więcej na temat samochodu może jakieś zdjęcia no a ja bym był ciekaw ile zapłaciłaś
Anonymous - 23-04-2007, 20:41
autko nawet fajne i zaplacilam niewiele jak za ten rocznik i z takimi dodatkami, ale kupienie czesci to jest koniec swiata i nie dlatego ze nie ma ich bo pasuja od galanta ale rozmowa wyglada tak czy jest cos do Protona, do czego , do protona , nie niema , no bo poco sobie zawracac glowe a jeszcze jakas blondynka przyszla i glupie pytania zadaje.
Nienawidze naprawiac samochodow bo zawsze traktuja mnie jak idiotke albo biora kase za cos co nie bylo do naprawy, a ja na wszystkim sie nie znam ale u nas w kraju to zeby nie oszukali czlowieka to trzeba sie znac a jak sie ktos zna to nie potrzebuje mechanika.
Anonymous - 25-04-2007, 17:41
a to fakt z czesciami jest ciezko, mi nie chca zamowwic poduszek do silnika bo jest kilka rodzai i trzeba by celowac .. ale miejmy nadzieje ze protonki nie beda sie psuc
Hubeeert - 26-04-2007, 10:38
elamajchrzak napisał/a: | rozmowa wyglada tak czy jest cos do Protona, do czego , do protona , nie niema , no bo poco sobie zawracac glowe |
Uwierz mi - takie odpowiedzi niejeden raz slyszalem jak szukalem czesci do swojego Miska. Nawet w ASO w Warszawie na Pulawskiej uslyszalem kiedys, ze :
1. Nigdy nie bylo Mirage Turbo
2. Mitsubishi nigdy nie wsadziloby turb do tego silnika bo jest slaby
3. Pasuje sprzeglo od zwyklego Colta 1,6
itd, itd.
No coz
A co do Protona i czesci do niego - japaneze czyni cuda
|
|
|