Sigma/Diamante Ogólne - Czegoś koniec i czegoś początek :)
VirMan - 09-05-2022, 21:05 Temat postu: Czegoś koniec i czegoś początek :) Witajcie ludziska, dawno mnie tu nie było ale dziś pomyślałem że napiszę, bo może komuś się przydadzą graty i w ogóle auto..
A temat jest taki : zamykam przygodę z miśkami - no prawie
Zdecydowałem że nie mam czasu remontować kombika który dzielnie mi służył przez lata, chyba pada pompa paliwa, a wymiana regulatora ciśnienia nie poprawiła benzynki. cieknie mu z pod dekla, i wspomaganie też gdzieś. prawy amorek do wymiany, wydech dziurawy, na gazie jeździ zacnie, ale chłodnica dziurawa no i butla się skończyła ponad rok temu, mam zamienną z 4 latami ale.. zgubiłem do niej papiery. ... i takie tam.
Mam ze 3 skrzynie automatyczne, jedna na pewno sprawna, (choć stała 4 lata) i maaaase gratów, naprawdę chyba wszystko co mogłem
Rodzice jeżdżą moim zielonym, ale nie jest taki że tak powiem dbany jak za mich czasów, choć dalej robi trasy po całej Polsce i się trzyma nieźle.
Z tego powodu jestem skłonny oddać jak ktoś potrzebuje graty, (ale ni na handel bo tak to na złom mogę wywieźć) tylko dla pasjonatów oddam większość, a co cenniejsze za przysłowiowe piwo no np za pomoc przy poskładaniu mazdy co mi zastawia warsztat z kanałem już rok czasu. Ogólnie mam miśka do oddania za pomoc plus graty pasjonatom albo hurtem - ile spakujesz to kombika to zabierzesz
Zielony być może też niedługo sprzedam jak ceny normalnych samochodów spadną. Ale to już nie za piwo
Z żalem, ale mam ogród do zrobienia, kamper do przebudowy i miejsca i ludzi do odwiedzenia a już na auta czasu brakuje
Z chęcią podzielę się wiedzą, oddam różne rzeczy, ogólnie dzwońcie lub piszcie na priva - będę zaglądał
Może pojawię się na jakimś spocie przy okazji kiedyś
ps graty do odbioru w Tarnowie / Lichwinie.
Pozdrawiam z łezką w oku
[ Dodano: 21-01-2023, 15:06 ]
Ofertę można znaleźć na otomoto - po diamante - niestety nie mogę tu wkleić linku.
Zielony idzie na sprzedaż
wojtas - 31-01-2023, 13:18
Łza w oku się zakręciła.
Robert74 - 17-04-2025, 17:58
Witam ,jestem Robert, Napisane że można pytać Aktualne ?
VirMan - 17-04-2025, 18:10
aktualne, jeszcze;) - ostatnio przejechałęm zielonym z miejsca na miejsce. Właśnie na złom miały iść wszystkie częsci itd - najlepiej w dobre ręce oddam całość mam maski, drzwi jedne rozebrałem, klapa , zderzaki juz pocięte mase tego mam zapraszam - im szybciej tym lepiej
|
|
|