Pajero III - Pajero III naprawy bieżące
Carra - 12-05-2022, 15:46 Temat postu: Pajero III naprawy bieżące
Witajcie Pajeros
mam nowego kumpla Pajero III z roku 2003
Muszę zrobić kilka rzeczy, jestem z Tarnowskich Gór i szukam dobrego szpeca
korozja progów i nadkoli tył
wymiana wszystkich płynów i filtrów
zapobiec zniszczeniu pompy * bak itd
ma zaledwie 150 tyś km oryg. km i chodzi 1 A ale ma długo latać
znacie kogoś kto zna te traktory __? dziękuje Wam
pantonik1 - 30-08-2022, 10:26 Temat postu: wymiana Kiedy będziesz wymieniał bak, to od razu wymień wlew paliwa. Ja się zdziwiłem, jak zobaczyłem swój stary - czyli bak+wlew za jednym podejściem.
Olson - 31-08-2022, 17:49
Jak będziesz wymieniał bak, to przejrzyj od razu przewody hamulcowe koło niego, lubią gnić. A jak bak będzie zrzucony, to połowa roboty za tobą przy ich wymianie.
Carra - 05-09-2022, 14:44
dzięki ! To zaczynam z bakiem..
\\ w wie ktoś, bo chcę zmienić radio na duży ekran i mam dwie kostki które z auta wtyka się do radia cd oryg.... jedna ma kolorowe kable i druga ale nie wiem co jest co..\\
adkill - 28-09-2022, 09:55
Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na pytanie jakie mam ale szukam przednich błotników do Pajero III i tu pytanie czy ktoś ma wiedzę, doświadczenie czy pasują od Pajero IV ? Mam przegnite doły przy progach i muszę spawaczowi dostarczyć materiał do łatania. Jak ktoś posiada to też poproszę o kontakt. Pozdrawiam Adrian
klapek - 28-09-2022, 10:31
Od ręki w e-pajero.pl
trocin - 28-09-2022, 12:39
adkill napisał/a: | Witam, nie wiem czy to dobre miejsce na pytanie jakie mam ale szukam przednich błotników do Pajero III i tu pytanie czy ktoś ma wiedzę, doświadczenie czy pasują od Pajero IV ? Mam przegnite doły przy progach i muszę spawaczowi dostarczyć materiał do łatania. Jak ktoś posiada to też poproszę o kontakt. Pozdrawiam Adrian |
Mam oba błotniki z P3 granatowe oryginalne do lekkich poprawek blacharskich pod listwami (jak były listwy nic nie było widać) ale robiłem grubszą blacharkę i kupiłem nowe.
Od P4 nie pasują.
adkill - 28-09-2022, 13:25
Dziękuje za info napisałem na pw w sprawie błotnika
Pozdrawiam
Adrian
[ Dodano: 28-12-2022, 15:05 ]
Witam, mam pytanie w okolicach Łodzi jakiś dobry mechanik co ogarnia PAJERO mam parę tematów do ogarnięcia i wolałbym kogoś kto zna specyfikę takiego auta.
Z góry dzięki za info
|
|
|