Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Strona klubowa
sruba - 24-04-2007, 23:24 Temat postu: Strona klubowa Co mysliscie o reaktywacji stronki klubowej ?
(Dla nieznajacych tematu: strona m3m ).
zmienilibysmy tylko serwer na taki bez reklam (stawiam).
ale troche w zmienionej wersji - foty ze spotow/zlotow i lista klubowa z opisami/fotami autek (tych, ktorzy beda chcieli) + link do forum oczywiscie
i tyle...
akbi - 25-04-2007, 08:27
Fajna sprawa, ... tylko się zastanawiam, czy stawiać to na oddzielnej domenie, czy tutaj w naszym "kąciku" trójmiejskim
Anonymous - 25-04-2007, 08:45
Sruba dobrze gada!
Anonymous - 25-04-2007, 09:36
Ja też jestem za:)
Krzyzak - 25-04-2007, 10:26
oczywiscie ze za - az mi glupio bylo, jak niedawno tam zajrzalem i aktualnosci i nowosci to byly z 2005 roku
Firebee - 25-04-2007, 10:32
Mysle ze jesli nie mielibyscie nic przeciwko udostepnilibysmy Wam nasze serwery itp. Miejsca wystarczy dla kazdego. A domena to juz Wasz wybór.. Mozemy udostepnic np. mitsumaniaki.pl/m3m, ale nie wiem czy to by Wam odpowiadalo
Pozdrawiam
Firek
Hubeeert - 25-04-2007, 10:35
http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=25 - prosze popatrzec na gore tabeli
[ Dodano: 25-04-2007, 10:36 ]
Firebee napisał/a: | Mozemy udostepnic np. mitsumaniaki.pl/m3m | lub zrobic przekierowanie a na 100% podlinkowac na stronie Klubowej mm.
Patryk - im szybciej tym lepiej.
Sruba prosze o szybka aktualizacje strony i dopisanie mnie do Klubowiczow
Firebee - 25-04-2007, 10:46
widać jakie zainteresowanie naszą główną jest:P
Od ponad półtora roku już sobie tam leży
klik
pozdrawiam
Hubeeert - 25-04-2007, 10:55
Firebee,
sruba - 25-04-2007, 11:10
mili panstwo,
ciesze sie niezmiernie, ze podoba wam sie pomysl,
Firek, bardzo chetnie skorzystamy z Mitsumaniakowego serwera, tyle tylko, ze musialbym miec mozliwosc dostepu do serwera przez FTP'a
mysle, ze adres mitsumaniaki.com/m3m tez nie jest glupim pomyslem.
w piatek na spocie obgadamy ew. sprawe domeny i zrobi sie przekierowanie (w ten sposob bedziemy mieli dwa adresy).
Hubeeert - oczywiscie znajdziesz sie wsrod m3m-owcow
Proponuje tez zmiane wygladu strony, na prostsza w obsludze i bardziej czytelna.
A w zwiazku z moim lenistwem proponuje uzyc tego schematu (oczywiscie przystosowanego dla m3m): www.sruba.za.pl - stronke latwo bedzie aktualizowac, kazdy znajdzie swoja podstronke z samochodem i danymi technicznymi i czym bedzie chcial (inaczej: kazdy z m3m [kto chce tam byc] wysyla do mnie foty swojego samochodu, z opisem + dane techniczne). bedzie info o nowych spotach i relacje foto z nich wlasnie.
+ oczywiscie linkownia - do waszych stron, do naszego forum mm, itd...
to chyba na razie tyle...
ps. szukajcie juz materialow archiwalnych (najlepiej umiejscowionych czasowo) cobysmy nadrobili 2 letnia zaleglosc...
Hubeeert - 25-04-2007, 11:20
Sruba, co sadzisz o tym linku w naglowku ?
sruba - 25-04-2007, 11:53
dobry pomysl.
z forum na strone, ze strony na forum.
pozniej tylko trzeba bedzie zmienic w nim adres, bo ten serwer na ktorym stoi teraz strona to...
akbi - 25-04-2007, 12:06
Hubeeert napisał/a: | Sruba prosze o .. dopisanie mnie do Klubowiczow |
mnie też
Sruba napisał/a: | szukajcie juz materialow archiwalnych |
mam fotki z dwóch zeszłorocznych spotów i z jednego tegorocznego, poza tym mam też krótki filmik ze spotu ...chyba czerwiec 2006
sruba - 25-04-2007, 12:20
spokojnie.
strona ruszy od nowa.
wiadomo, ze sklad ze starej stronki jest mocno nieaktualny - brakuje na nim duuuuuuzo ludzi...
jak ustalimy gdzie bedzie stala stronka (uklon w kierunku Firka) to rusze z robota...
zaktualizujemy wsistko
Firebee - 25-04-2007, 12:24
dajcie mi tydzien to wygodpodaruje Wam odpowiednia ilosc miejsca. Dostęp do serwera oczywiscie Sruba dostaniesz. zalozymy katalog m3m na serwerku, wiec przekierowanie bedzie rzecza naturalna:)
Pozdrawiam
Firek
|
|
|