| 

| Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Strona klubowa

sruba - 24-04-2007, 22:24
 Temat postu: Strona klubowa
 Co mysliscie o reaktywacji stronki klubowej ?
 (Dla nieznajacych tematu: strona m3m  ).

zmienilibysmy tylko serwer na taki bez reklam (stawiam).

ale troche w zmienionej wersji - foty ze spotow/zlotow i lista klubowa z opisami/fotami autek (tych, ktorzy beda chcieli) + link do forum oczywiscie
 i tyle...
 akbi - 25-04-2007, 07:27

Fajna sprawa, ... tylko się zastanawiam, czy stawiać to na oddzielnej domenie, czy tutaj w naszym "kąciku" trójmiejskim
   Anonymous - 25-04-2007, 07:45

Sruba dobrze gada!
 Anonymous - 25-04-2007, 08:36

Ja też jestem za:)
 Krzyzak - 25-04-2007, 09:26

oczywiscie ze za - az mi glupio bylo, jak niedawno tam zajrzalem i aktualnosci i nowosci to byly z 2005 roku
 Firebee - 25-04-2007, 09:32

Mysle ze jesli nie mielibyscie nic przeciwko udostepnilibysmy Wam nasze serwery itp. Miejsca wystarczy dla kazdego. A domena to juz Wasz wybór.. Mozemy udostepnic np. mitsumaniaki.pl/m3m, ale nie wiem czy to by Wam odpowiadalo
 Pozdrawiam
 Firek
 Hubeeert - 25-04-2007, 09:35

http://www.mitsubishi-gra...wforum.php?f=25 - prosze popatrzec na gore tabeli

[ Dodano: 25-04-2007, 10:36 ]

lub zrobic przekierowanie a na 100% podlinkowac na stronie Klubowej mm. 	  | Firebee napisał/a: |  	  | Mozemy udostepnic np. mitsumaniaki.pl/m3m | 

Patryk - im szybciej tym lepiej.

Sruba prosze o szybka aktualizacje strony i dopisanie mnie do Klubowiczow
   Firebee - 25-04-2007, 09:46

widać jakie zainteresowanie naszą główną jest:P

Od ponad półtora roku już sobie tam leży

klik

pozdrawiam
 Hubeeert - 25-04-2007, 09:55

Firebee,
   sruba - 25-04-2007, 10:10

mili panstwo,
 ciesze sie niezmiernie, ze podoba wam sie pomysl,
 Firek, bardzo chetnie skorzystamy z Mitsumaniakowego serwera, tyle tylko, ze musialbym miec mozliwosc dostepu do serwera przez FTP'a
 mysle, ze adres mitsumaniaki.com/m3m tez nie jest glupim pomyslem.
 w piatek na spocie obgadamy ew. sprawe domeny i zrobi sie przekierowanie (w ten sposob bedziemy mieli dwa adresy).
 Hubeeert - oczywiscie znajdziesz sie wsrod m3m-owcow
   Proponuje tez zmiane wygladu strony, na prostsza w obsludze i bardziej czytelna.
 A w zwiazku z moim lenistwem proponuje uzyc tego schematu (oczywiscie przystosowanego dla m3m): www.sruba.za.pl - stronke latwo bedzie aktualizowac, kazdy znajdzie swoja podstronke z samochodem i danymi technicznymi i czym bedzie chcial (inaczej: kazdy z m3m [kto chce tam byc] wysyla do mnie foty swojego samochodu, z opisem + dane techniczne). bedzie info o nowych spotach i relacje foto z nich wlasnie.
 + oczywiscie linkownia - do waszych stron, do naszego forum mm, itd...

to chyba na razie tyle...

ps. szukajcie juz materialow archiwalnych (najlepiej umiejscowionych czasowo) cobysmy nadrobili 2 letnia zaleglosc...
 Hubeeert - 25-04-2007, 10:20

Sruba, co sadzisz o tym linku w naglowku ?
 sruba - 25-04-2007, 10:53

dobry pomysl.
 z forum na strone, ze strony na forum.
 pozniej tylko trzeba bedzie zmienic w nim adres, bo ten serwer na ktorym stoi teraz strona to...
 akbi - 25-04-2007, 11:06

| Hubeeert napisał/a: |  	  | Sruba prosze o .. dopisanie mnie do Klubowiczow   | 
 mnie też

| Sruba napisał/a: |  	  | szukajcie juz materialow archiwalnych | 
 mam fotki z dwóch zeszłorocznych spotów i z jednego tegorocznego, poza tym mam też krótki filmik ze spotu ...chyba czerwiec 2006
 sruba - 25-04-2007, 11:20

spokojnie.
 strona ruszy od nowa.
 wiadomo, ze sklad ze starej stronki jest mocno nieaktualny - brakuje na nim duuuuuuzo ludzi...

jak ustalimy gdzie bedzie stala stronka (uklon w kierunku Firka) to rusze z robota...
 zaktualizujemy wsistko
   Firebee - 25-04-2007, 11:24

dajcie mi tydzien to wygodpodaruje Wam odpowiednia ilosc miejsca. Dostęp do serwera oczywiscie Sruba dostaniesz. zalozymy katalog m3m na serwerku, wiec przekierowanie bedzie rzecza naturalna:)
 Pozdrawiam
 Firek

|  | 
 |  |