To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 21 ZLOT MITSUMANIAKÓW 2023 - PROPOZYCJE LOKALIZACJI

Firebee - 08-09-2022, 21:39
Temat postu: 21 ZLOT MITSUMANIAKÓW 2023 - PROPOZYCJE LOKALIZACJI
Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 21 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku.
Termin zgłoszeń - do końca października 2022.

Faza - 09-09-2022, 11:19

Firebee napisał/a:
Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku.

Na 23 Zlot przyjdzie czas w 2025r ale już można zacząć się powoli zastanawiać gdzie by to miało być ;)

Firebee - 11-09-2022, 11:36

Faza napisał/a:
Firebee napisał/a:
Zgodnie z naszymi tradycjami - zapraszam do zgłaszania się chętnych do organizacji 23 Zlotu MitsuManiaków w 2023 roku.

Na 23 Zlot przyjdzie czas w 2025r ale już można zacząć się powoli zastanawiać gdzie by to miało być ;)

dzięki, ok literówka. temat był już dobrze założony.
Poproszę, by w tym temacie zgłaszały się tylko osoby chętne do organizacji Zlotu w przyszłym roku.

kingaa16 - 24-11-2022, 08:55

Firebee napisał/a:
Faza napisał/a:
Firebee napisał/a:

Poproszę, by w tym temacie zgłaszały się tylko osoby chętne do organizacji Zlotu w przyszłym roku.

Hejka,, a czy ty nie mówiłeś że będzie w tym roku (2023) niespodzianka i nie będzie głosowania? Czy mnie się coś pomyliło?

Firebee - 24-11-2022, 16:56

kingaa16 napisał/a:
Firebee napisał/a:
Faza napisał/a:
Firebee napisał/a:

Hejka,, a czy ty nie mówiłeś że będzie w tym roku (2023) niespodzianka i nie będzie głosowania? Czy mnie się coś pomyliło?

i tak nikomu już się nie chce organizować Zlotów..
Tak. miała być niespodzianka, ale i tak miałem to współorganizować, a nie wiem czy dałbym radę na odległość.
Więc pewnie lokalizacja kolejnego Zlotu już jest znana. dopóki mnie już siły i chęci nie opuszczą.