Outlander III GEN Techniczne - Outlander III z USA DRL tylko na LED
zmxn - 02-10-2022, 20:45 Temat postu: Outlander III z USA DRL tylko na LED Czesc wszystkim, mam Outlandera z USA w którym wymieniłem lampy na europejskie halogenowe na soczewce, były tez halogenowe tylko amerykańskie. Kolory przewodów identyczne w obu. Lampy świeca poprawnie tylko zapragnąłem mieć DRL tak jak w europejczykach tylko na LED. Aktywowałem DRL przy pomocy MMcodingwrighter tylko problem jest taki że załączają się automatycznie kiedy i coszewka. Da radę wyłączyć soczewkę tak żeby został tylko pasek ledowy jako DRL? Niestety nie znalazłem opisu podobnego problemu, z góry dzięki za podpowiedź jak albo gdzie mogę znaleźć przepis.
[ Dodano: 03-10-2022, 10:44 ]
Temat rozkminiony. Dziele sie dla potomnych. szczegóły mozna znaleźć w tym watku: https://mitsubishiforum.com/forum/mitsubishi-outlander-10/2016-outlander-sel-drls-not-coming-48776/page7/
uzytkownik theSaint024 opisał co i jak zrobic. okazuje sie ze trzeba ustawić "independent DRL" i brakuje przekaźnika. mozna sobie zamienic np z ogrzewaniem na próbe. chodzi o brakujący przekaźnik w lewym dolnym rogu. Wszystko działa po ustawieniu w ETACS. Ledy zapalają sie w trybie auto jako DRL, jak sie sciemni to zapalają sie dodatkowe swiatla główne.
pozdrawiam
Marcino - 03-10-2022, 11:52
No to fajnie ze rozkminione.
Pokaz jak to świeci
|
|
|