To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - Kupno Outlandera

Moverek - 03-12-2022, 14:02
Temat postu: Kupno Outlandera
Witam, jak w opisie aktualnie Tata szuka samochodu, padło na suva do kwoty 40k, znalazłem taki o to okaz, z marką nie mamy nic wspólnego od lat, przeważnie były to auta niemiecki, lub honda/mazda, ale to sedan i benzyna, tutaj całkiem coś innego diesel podobno od PSA poprawiony?, do tego automat, automaty mamy od lat, ale to w Fordach albo Mazdach, jak to widzicie swoimi oczami + co sprawdzić przy zakupie, pozdrawiam! :D

https://www.otomoto.pl/of...a-ID6F0HUJ.html

To masz - 03-12-2022, 18:46

Moja rada, zapoznaj się z obszernymi tematami tworzonymi przez kolegów z forum.
O OII jest znacznie więcej informacji niż o następcy OIII. Poznasz wady modelu którym jesteś zainteresowany, a wybranie konkretnego egzemplarza to drugorzędna sprawa... jak przy wyborze każdego auta: potwierdzenie historii, miernik lakieru prawdę ci powie.

lenvintage - 08-12-2022, 09:14

ja się wacham wciąż między Outback i Outlander, czy outlander ma stały napęd :?:
W@sio - 08-12-2022, 11:48

lenvintage napisał/a:
czy outlander ma stały napęd :?:

To zależy od generacji Outka, w I genie był stały, później dołączany :)

lenvintage - 10-12-2022, 23:04

dzięki ta I no nie leży mi z "twarzy", szkoda
Rafik83 - 15-12-2022, 12:33

lenvintage napisał/a:
dzięki ta I no nie leży mi z "twarzy", szkoda

Najładniejsza wersja reszta to brzydale 8) do tego brak ciekawych opcji silnikowych i spora awaryjność Disli

Bzyk_R1 - 15-12-2022, 14:11

Gust jak D..., każdy ma swoją.
Moverek - 15-12-2022, 18:08

a tak tylko napomknę, auto kupione za 38k poszło, w poniedziałek jedzie na wszystkie oleje i filtry + coś z tyłu puka w zawieszeniu, dźwięk coś ala łącznik? albo jakby ktoś wymienił sprężyny bo są ładne, ale zapomniał mocowań górnych wymienić