To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - [C51A 1.3] WYMIANA KONDENSATORóW W WAWIE

Anonymous - 26-04-2007, 00:17
Temat postu: [C51A 1.3] WYMIANA KONDENSATORóW W WAWIE
WITAM wszystkich Mitsumaniaków od stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem Colta 91 1.3 12. I mam problem zdaje sie który już był wielokrotnie przerabiany na tym forum. Chodzi o pracę autka po pierwszym dziennym uruchomieniu. Szarpie tak, że gdybym się nie przypinał pasami to wbijałbym zęby w kierownice. Czytałem już wasze porady i chciałbym spróbować wymienić te kondensatory przy kompie. No i tu jest problem mieszkam w Wawie i dzwoniłem już w wiele miejsc i nikt tego nie robi. Czy znacie może jakieś miejsce w Warszawie lub w okolicach gdzie jest ktoś kto mógłby mi to zrobić?
Pozdrawiam wszystkich koneserów Mitsubishi.

Zatoichii - 26-04-2007, 00:25

Witaj MitsuMan .Na stronie glownej wejdz w fora ogolne, tam jest grupa z mazowieckiego
i wszystko jasne :)
pozdrawiam

Anonymous - 26-04-2007, 00:40

Zrobi to każdy elektronik,kup nowe kondensatory,wez komputer i idz do goscia. Jeśli nie chcesz ryzykowac spaprania to możesz uderzyć na samą góre do Bartka,klubowego speca od ECU, myśle że chętnie Ci pomoże.
Hugo - 26-04-2007, 08:02

Mi wymienił koleś w komisie telefonów komórkowych, w którym też naprawiają te telefony. Żaden problem. 1 godzina roboty. Możesz spróbować sam
Anonymous - 26-04-2007, 10:15

No tak, jakbym wiedział że mojego Colcika mogę naprawić w serwisie komórek to bym od razu uderzył :lol:
Jestem niestety zielony w tym temacie (prawie jak baba) i raczej sam kompa nie wymontuje. Więc pewnie uderze na forum z mazowieckiego. Dzięki niespodziewałem się tak szybkiego odezwu :director:

Hubeeert - 26-04-2007, 10:40

Nie rozumiem po co zakladasz kolejny temat. Dostales juz odpowiedz - skontaktuj sie z uzytkownikiem Bartek
Anonymous - 26-04-2007, 10:41

na prv Ci wysłałem namiary

eh... i ktoś mnie uprzedził :(

Hubeeert - 26-04-2007, 10:44

shortybmx napisał/a:
ktoś mnie uprzedził
nie wyslalem mu na PW namiarow na Bartka.

I scalilem temat.
MitsuMan, prosze nie zakladaj kolejnego o tym samym.

Anonymous - 26-04-2007, 11:12

Kolejny post został przeniesiony przez moderatora z forum głównego o coltach:)
Przykro mi że zapaskudził temat. Dostałem namiary do speca zadzwonie, naprawie i powiem czy pomogło czy to coś innego. Pozdro maniacy

Hubeeert - 26-04-2007, 11:15

MitsuMan napisał/a:
Kolejny post został przeniesiony przez moderatora z forum głównego o coltach:)
Nie przez moderatora a przeze mnie.
Nie zakladamy kilku tematow o tym samym.
MitsuMan napisał/a:
Przykro mi że zapaskudził temat.
Zawsze mozna go usunac.
TRAWOR76 - 02-05-2007, 13:07

ja też bym oddał swój komp w dobre ręce ...ja nie mam tych zdolności i się boję ze coś tam pyka właczaj i wyłączając auto...
Hugo - 02-05-2007, 13:20

TRAWOR76 napisał/a:
coś tam pyka właczaj i wyłączając auto...
To bardzo dobrze. U mnie też pyka, a komp jest już po wymianie kondensatorów.
TRAWOR76 - 02-05-2007, 13:32

dzięki Hugo ,bo ja już w strachu ,a komp mam z Lantry:-) pozdrawiam.