Nasze Miśki - Mitsubishi Pajero IV Long 3.8 V6 2007
Colin.PL - 23-08-2023, 07:31 Temat postu: Mitsubishi Pajero IV Long 3.8 V6 2007 Witajcie ponownie,
Jak wspominałem w starszym moim wątku z poprzednim wozem:
https://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=113805
Klasyk zmienił właściciela i powędrował również do Fana Trzech Diamentów.
A teraz czas przedstawić godnego następcę ze Szwecji.
Oto i on:
wysyłanie gifów
To masz - 23-08-2023, 10:02
Super kiosk na kółkach.
Podwozie zabezpieczyłeś sam czy w takim stanie kupiłeś?
Colin.PL - 23-08-2023, 20:05
Podwozie było zabezpieczane w jednej z firm w Tarnowie, która zajmuje się tym profesjonalnie. Minął rok od tego czasu - podczas przeglądu rejestracyjnego Diagnosta nie mógł uwierzyć że stan podwozia wygkada tak samo dobrze, jak nadwozie.
Marcino - 24-08-2023, 08:12
Zdjecia nie widać... moze w domu spróbuje
Rander - 25-08-2023, 13:15
Colin.PL napisał/a: | Podwozie było zabezpieczane w jednej z firm w Tarnowie, która zajmuje się tym profesjonalnie. Minął rok od tego czasu - podczas przeglądu rejestracyjnego Diagnosta nie mógł uwierzyć że stan podwozia wygkada tak samo dobrze, jak nadwozie. |
Daj namiary, też mam w planie podwozie.
edmunek - 26-08-2023, 14:25
czy moge zapytac ile taka przyjemnosc (auto oraz zabezpieczenie)?
Colin.PL - 26-08-2023, 20:24
Samochód z oryginalnym lakierem oraz zweryfikowanym autentyczny przebiegiem. w wersji na EU (a nie Emiraty) wyszedł mnie 70 tys, konserwacja 6 tys oraz rzeczy które powychodziły podczas tej zabawy to 4 tys (śruby, elementy zawiasu etc). Do tego nadwozie i klosze lamp po polerce + powłoka ceramiczna 5 letnia Max Protect Pro Elite w pakiecie Total w firmie KURO (5 tys). Kilka rzeczy było do zrobienia by jazda była przyjemnością: przegląd, renowacja alu, nowy aku, kmplt wycieraczek, amortyzator klapy, mechanizm wycieraczek (wszystko poszło z oryginału) no i tablice indywidualne.
edmunek - 26-08-2023, 22:52
ufff.. 90 tysięcy złotych jako kwota całkowita. oczywiście zazdroszczę bo tylko patrząc na zdjęcia to się można zakochać.
niby tylko auto ale gratuluję i obyś zawsze miał te same uczucia jak przy zakupie (podejrzewam że był uśmiech na twarzy)
|
|
|