Zloty i Spoty - Nasze powroty i podziękowania
Bartek - 03-09-2023, 20:48 Temat postu: Nasze powroty i podziękowania Po przystanku w Toruniu dotarliśmy do domu.
Dziękujemy Firkowi za wykonanie wzorca Zlotu - od piątkowej integracji, przez paradę, koncert, aż po pogodę
Do zobaczenia za rok
grzesiopol - 03-09-2023, 20:59
Lublin od ponad godziny w domciu. Dzięki za zlot, czekamy na następny ale o tym pogadamy w innym temacie. Kolumna zajebista, zlot zajebisty i Firek zajebisty.
pamar - 03-09-2023, 21:15
E tam głupoty gadacie! Beznadzieja normalnie! Z organizacją żadnych problemów, motory i ich ryk nikomu nie przeszkadzały, szczeny przechodniom i sklepikarzom opadały, nad policją to nawet szef miasta zapanował a oprawa sceniczna to już w ogóle do kitu była bo jeden z Daltonów bez nadzoru spacerował w dodatku z Coltem w kaburze
Bajka i kocham Was nad życie łobuzy
(made by Juiceman)
Moominek - 03-09-2023, 21:21
Legionowo w domu Mitsumaniak od początku, od prawie 20-lat bezzlotowo, bo warunki życiowe jakoś nie dawały szans iii... w końcu powrót do Was. i co? Jesteście zajebiści!!! Firek jest zajebisty!!! Firku... dziękujemy, dajesz wiarę i ten power 😊
PS. Bartek, jak ja Cię tam nie wypatrzyłem? 🤔
Krzyzak - 03-09-2023, 21:59
My też już dawno w domku, dzieciaki umyte i wspominają tyyyyyyyle zajebistej zabawy.
"Firkowi dziękujemy za Grudziądz"
pamar napisał/a: | kocham Was |
to raczej by polsaler - jeśli ktoś jeszcze pamięta tego wariata
Bizi78 - 03-09-2023, 22:50
Było jak zwykle zajebiście
Wielkie dzięki dla: Firka z ekipą, współlokatorom z Raciborza, lubelskiej rodzinie i wszystkim którym chciało się przybyć na Zlot .
Do zobaczenia za rok.
Lotnik1414 - 03-09-2023, 23:08
''kto jest debeściak? Patryk!!! a jego zlot??? Jego zlot też był debeściak''
bezpiecznie w Gdańsku nawet z innym mitsu na holu:)
już nawet koło wymieniłem:)
Firebee - 03-09-2023, 23:20
dawaj to koło na licytację!!! będę się bił
apikus - 04-09-2023, 07:43
My byliśmy w domy koło 18, dziecko zapłakane czekało
Bardzo dziękujemy z Zlot.
Patryk jest ZAJEBISTY
TRAWOR76 - 04-09-2023, 11:26
Hej ,ja wczoraj jednak powrót ,małe korki pod Warszawą ,ale na spokojnie
Wielkie podziekowania dla Patryka i Organizatorów wspierających.
Było zajebiście jak zawsze !!!
Miło było Was Wszystich zobaczyć, pierwszy ,czy ponowny raz ! Świetna zajebista impreza,ognicho,iluzjonista , konkursy ,koncert jak i ogólnie atmosfera
Do następnego !
mmatulek - 04-09-2023, 19:34
Cześć, od nas też gorące podziękowania. Intensywnie, ale "ZAJEBIŚCIE". Pozdrawiam i jeszcze raz DZIĘKUJEMY.
jacek11 - 04-09-2023, 21:49
Dzięki za tych kilka fantastycznych godzin, które mogłem z Wami spędzić. Żal było wyjeżdżać.
Szacunek dla organizatora, za super zabawę.
Do zobaczenia niebawem
Anja - 05-09-2023, 23:06
Firku i ekipo!
DZIĘKUJEMY za zlot, za kolejną możliwość spotkania rodziny MitsuManiaków!
Za worek kartofli, akordeon przy ognisku i inne atrakcje "pozaplanowe"
Znalazcy mojego portfela (z d.o.) BARDZO dziękuję!
Pozdrawiam
P.S. To był mój 19 ZLOT...
Schizo - 13-09-2023, 03:28
Ja tak jak rok temu wbiłem spontanicznie i dziękuję za organizację tego wydarzenia Masa pozytywnych ludzi, fajnych aut i przede wszystkim super atmosfera.
Pozdrawiam
West - 18-09-2023, 16:55
Hej. My chyba ostatni dojechaliśmy, bo w domu byliśmy w poniedziałek przed 20.00.
Co do naszego spotkania towarzysko-przyjacielskiego w zasadzie wszystko już zostało powiedziane i za wszystko należą się jeszcze raz ogromne podziękowania.
My również jesteśmy wdzięczni za wszystko, za super spotkanie, ognisko i oprawę oraz kolumnę i pakiet powitalny. Za zabawy, koncert, Marlenkę i Czarownika i wszystko inne co zostało wymienione i niewymienione. Patryk, przyjacielu jesteś niesamowity, nieziemski i nieoceniony w tym co dla nas wszystkich robisz. Poprostu - Super człowiek o wielkim sercu. Podziękowania też dla całej współpracującej ekipy - Łukasza, Ewelinki i Karola oraz wszystkich innych którzy mniej lub bardziej wspierali i pomagali. Dziękujemy i Pozdrawiamy Serdecznie Wszystkich, którzy byli i z którymi wspólnie spędziliśmy wspaniałe chwile 🤗
West z Rodziną 👋
|
|
|