Pajero III - [3.2 DID] Brak podgrzewania świec auto nie odpala
daw87nic - 14-11-2023, 21:03 Temat postu: [3.2 DID] Brak podgrzewania świec auto nie odpala Witam
Przy awarii rozrusznika znikło podgrzewanie siec i auto nie chce zapalić, można kręcić i kręcić. Nie świeci sie kontrolka podgrzewania świec. Skrzynia automatyczna. Proszę o wskazówki i pomoc juz nie wiem gdzie mam szukać awarii , może jakiś bezpiecznik albo przekaźnik. Rocznik auta 2001
kiper12 - 16-11-2023, 08:54
hej, a jak na "krótko" podgrzejesz świece to odpala auto?
zbyszekm2 - 13-12-2023, 14:47 Temat postu: Re: Brak podgrzewania świec auto nie odpala
daw87nic napisał/a: | Witam
Przy awarii rozrusznika znikło podgrzewanie siec i auto nie chce zapalić, można kręcić i kręcić. Nie świeci sie kontrolka podgrzewania świec. Skrzynia automatyczna. Proszę o wskazówki i pomoc juz nie wiem gdzie mam szukać awarii , może jakiś bezpiecznik albo przekaźnik. Rocznik auta 2001 |
Może zrobiło się zwarcie i wyskoczył bezpiecznik. Napisz co i jak
daw87nic - 13-12-2023, 15:05 Temat postu: Re: Brak podgrzewania świec auto nie odpala
zbyszekm2 napisał/a: | daw87nic napisał/a: | Witam
Przy awarii rozrusznika znikło podgrzewanie siec i auto nie chce zapalić, można kręcić i kręcić. Nie świeci sie kontrolka podgrzewania świec. Skrzynia automatyczna. Proszę o wskazówki i pomoc juz nie wiem gdzie mam szukać awarii , może jakiś bezpiecznik albo przekaźnik. Rocznik auta 2001 |
Może zrobiło się zwarcie i wyskoczył bezpiecznik. Napisz co i jak |
Sprawdzałem bezpieczniki nie wiem który mógł wyskoczyc ?? Znajomy mechanik teraz sprawdza i okazuje sie że nie dociera pąd do pompy
|
|
|