Zloty i Spoty - luźne rozmowy na temat szkolenia
Firebee - 22-12-2023, 22:29 Temat postu: luźne rozmowy na temat szkolenia Witajcie.
Organizacja 7 Szkolenia póki co pod znakiem zapytania.
Jeśli miałaby to być Łódź to koszt wzrósł niesamowicie - 800zł za samochód i musiałoby by być 20 osób. A wiemy, że z tym ciężko i nawet jeśli się zadeklaruje więcej, to potem i tak przyjeżdża mniej i jestem na styk lub do tyłu...
Więc jeśli chcecie i zbierze się 20 osób pewnych - ok.
Jeśli nie - pomyślę jeszcze nad torem Toruń. tam pewnie połowa tej kwoty wchodzi w grę, ale to już nie to samo.
krzychu - 27-12-2023, 18:36
No dla mnie 800zł dalej spoko.
A co z Toruniem jest "nie tak"?
Coś próbujemy z Mazdaspeed?
Halo inni co tam? Post wisi już 5-ty dzień i nikt inny nie ma zdania?
Smutne by było, jakby się nie odbyło. To dobra inicjatywa i jak nie będzie takiej tutaj to nie wiem gdzie bym się mógł na coś takiego wkręcić.
A jak ktoś się nie pojawi to trzeba zwiększyć zaliczkę tak aby się na końcu zgodziło nawet jak się nie pojawi większa ilość.
Juan Rapru - 05-01-2024, 10:50
Ja byłbym chętny, tylko nie wiem, czy jest sens brać udział wozem z przednim napędem i 71 KM.
I spokojnie wolałbym Łódź.
AidsD - 05-01-2024, 11:08
Juan Rapru, w zeszłym roku stanąłem na pudle mając 88 KM i tonę sto do ciągnięcia więc to o niczym nie świadczy.
A dwa masz poćwiczyć technikę prowadzenia samochodu, a nie sprint do setki (owszem jest w tym najwięcej frajdy, ale cel jest inny).
Ja tam mogę wyłożyć i 800 zł.
|
|
|