Chcę Kupić Outlandera - [I 2.0T] Prośba o opinie
jasiem - 28-02-2024, 13:21 Temat postu: [I 2.0T] Prośba o opinie Cześć,
Czy ktoś zna może tego Outlandera:
https://www.otomoto.pl/os...a-ID6G3Ehy.html
Z historii i opisu wygląda ciekawie ale mam kawał drogi i fajnie by było jakieś większe info mieć zanim się zdecyduje na wyprawę.
Tiamat - 28-02-2024, 14:35
Garażowany, ostatnie lata w zasadzie stoi, a pod maską jakiś zarudziały. Nie ma zdjęć rantów nadkoli. Czy mi się wydaje, czy zagłówki są ciemniejsze niż reszta foteli? Klapłapka jasna, reszta ciemna, karbon jest ale na progach z przodu nie ma, może taka wersja. Jak na zdjęciach widać że boczek kierowcy jest przytyrany, to w rzeczywistości będzie gorzej. Ale to go oczywiście nie dyskwalifikuje. Do zweryfikowania kolektor wydechowy, chłodnica, sanki, ilość rudej od dołu, stan hamulców, zbiornik paliwa, zawieszenie i oczywiście czy należycie " jadzie" 🤪
Bzyk_R1 - 28-02-2024, 18:51
jasiem, opisywałem go kilkakrotnie bo parę osób pytało poprzez email o ocenę. Mam też kolekcję zdjęć których nie dostaniesz na otomoto.pl. Jeżeli chcesz to napisz do mnie to Ci prześlę. Jeżeli chodzi o moją ocenę to w tym stanie rozkładu poprzez korozję, ten egzemplarz nadaje się na dawce części, przykro mi.
jasiem - 29-02-2024, 14:50
Tiamat, Bzyk_R1, dzięki, po takich konkretnych informacjach nawet nie drążę tematu dalej.
|
|
|