Zloty i Spoty - 20 LECIE MM CZ.1 - LOTERIA FANTOWA MMDZIECIOM!
Firebee - 06-07-2024, 22:12 Temat postu: 20 LECIE MM CZ.1 - LOTERIA FANTOWA MMDZIECIOM! Dzięki współpracującym sponsorom i darczyńcom chciałbym na Zlocie uaktywnić pierwszą i może nie ostatnią loterię fantową na rzecz MMDZIECIOM.
Każdy los będzie wygrywał oczywiście.
Nagrodami będą gadżety od Mitsubishi Motors różnej wartości oraz nagrody główne.
Osoba, która wylosuje kartę z napisem NAGRODA GŁÓWNA będzie nominowana do kolejnego losowania, które odbędzie się pomiędzy koncertami w sobotę wieczorem.
NAGRODAMI GŁÓWNYMI będzie m.in. zestaw kosmetyków od ADBL, MANUFAKTURY WOSKU, VOUCHERY od PAŁAC MORTĘGI (na nocleg), MITSUBISHI MOTORS (na free auto na weekend), itp.
Pytanie do Was - jakie wpłaty na fundację jesteście w stanie przyjąć na loterię fantową?
5zł? 10zł?
W tym temacie będę wrzucał nagrody jakie będą w loterii. Cała kasa z loterii idzie oczywiście na fundację
Krzyzak - 07-07-2024, 19:03
Żeby nie było za ciężko to proponuję 10zł jako minimum.
grzesiopol - 09-07-2024, 09:20
Myślę, że 10 zł. będzie ok.
Faza - 11-07-2024, 19:18
10zł wydaje się spoko
West - 07-08-2024, 20:51
10 - 20 zł, byle jakaś równa kwota żeby nie było problemów z wydawaniem reszty czy coś takiego itp. Patryk, jak uzbierasz "fanty" to wtedy będzie łatwiej przekalkulować tak żeby to dobrze wyszło. Myślę, że po ile by nie były to i tak się rozejdą. Ja mogę już się przyznać że kupimy taki los i to nie jeden i nawet jak by były "puste".
|
|
|