To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lancer Ogólne - Bluetooth do Mitsubishi Lancer 2009 1.8 Sportback.

Mareckiziomek - 26-07-2024, 12:26
Temat postu: Bluetooth do Mitsubishi Lancer 2009 1.8 Sportback.
Cześć wszystkim, padł mi moduł bluetooth w Lancerku. Model 8785A010. Szukałem w internecie ale ceny są kosmiczne. Używany za 800 zł. Przejrzałem forum i wiem że na pewno da się wrzucić bez żadnych przeróbek model z końcówką 016 ale jego cena też jest podobna. Może ktoś z was miałby albo wie gdzie kupić taniej taki model aby pasował bez żadnych przeróbek w aucie. Jestem w stanie samemu wymienić część ale na tym moje umiejętności się kończą. Bardzo dziękuję za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam wszystkich!

[ Dodano: 22-10-2024, 11:00 ]
Cześć, udało mi się kupić i podłączyć nowy moduł Bluetooth ale dalej brak jakiejkolwiek reakcji. Telefon też nie widzi Hands free system ani nic podobnego. Jakieś pomysły? Gdzieś coś mogło się odłączyć?

grzesiopol - 24-10-2024, 08:56

A skąd pewność, że ten nowy moduł jest sprawny? Te moduły padają dosyć często więc ich nie ma i są drogie. Większość pochodzi z rozbiórki gdzie mogły już być uszkodzone.
Za 800 zł to można kupić sobie już porządny zestaw BT. Osobiście mam teraz odłączony i żal mi tego tylko czasami i już powoli przyzwyczaiłem się do jego braku.
Dobra rada - daj sobie spokój z fabrycznym BT.

Tygr - 24-10-2024, 20:44

masz aux?
grzesiopol - 29-10-2024, 09:19

Tygr, kogo pytasz?