| 

| Carisma - Techniczne - [Cari 1.8 GDI] Prawa szyba nie opuszcza się z pozycji kierow

Anonymous - 30-04-2007, 21:36
 Temat postu: [Cari 1.8 GDI] Prawa szyba nie opuszcza się z pozycji kierow
 Witam ponownie, mam jeszcze jeden problem z moją cari, prawe okno nie moge otwierać za pomocą przycisków ze strony kierowcy,a jak opuszcze przyciskiem pasażera to przycisk zamykania ze strony kierowcy działa, zaglądałem do wnętrza przycisków, jest tak troche elektroniki jak w pilocie nic nie widać żeby sie upaliło albo nie łączyło,fakt jest taki że nie działa i nie moge zapytać przechodniów o godzine albo o droge bo nie otwiera mi sie to okno od pasażera
  Będe wdzięczny za pomoc. Pozdro saphire - 01-05-2007, 06:48

No to pewnie masz przełącznik od strony kierowcy do wymiany. Ktoś na forum tym handluje  więc zobacz do polecanych sprzedawców.
 Matejko - 01-05-2007, 08:25

rozbierz jeszcze raz zarowno ten kierowcy jak i pasazera i przejedz plytke spirytusem np salicylowym lub benzyna ekstrakcyjna i to samo zrob z ta gumka - ale na niej juz delikatnie zeby nie uszkodzic tych czarnych punktow zwierajacych obwod - powinno pomoc, jesli nie to wymiana, zbiera sie tam syf i po jakims czasie sie nie otwieraja - byl na forum przypadek jak jednej osobie jednoczesnie wszystkie 4 szyby przestaly dzialac, wyczyscil i wrocily do zywych

|  | 
 |  |