Outlander III GEN Techniczne - Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu
krzychorna - 05-03-2025, 10:36 Temat postu: Outlander PHEV harmonogram ładowania w chińskim radiu Witam. Założyłem chińczyka w autku ( nie podłączyłem jeszcze kamer360) ogólnie sprawuje się dobrze ale próbowałem ustawić harmonogram ładowania i zamiast ładować w nocy to tylko czekał na ładowanie. Wpisywanie godzin to cyrk bo klikałem na pałę a godzina zmieniała się po wyjściu z opcji ładowania nie dało się zaznaczyć który harmonogram ma być aktywny. Czy ktoś bawił się z tymi ustawieniami ? Czy ustawienie CAN-u ma znaczenie bo sterowanie z kierownicy działa, kamera cofania (oryginalna) też, pokazuje się otwarcie drzwi, nie wiem gdzie można oglądać dodatkowe parametry które można zaznaczyć do czytania z magistrali CAN może ktoś to rozpracował ???
mohinder - 06-03-2025, 09:19
A zdradzisz co to za model radia?
krzychorna - 06-03-2025, 11:53
Witam. Jest to OSSURET S8 wersja B z can oraz kamerami 360 w gratisie.na procesorze 7862 6/64gb system 360 można wyłączyć i korzystać z oryginalnej kamery cofania.
|
|
|