Pajero Ogólne - Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi
Anonymous - 03-05-2007, 01:56 Temat postu: Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi Witam panowie jestem posiadaczem Pajero 2,5tdi long automat i mamkilka pytan zwiazanych z ta skrzynka,ma dziwne obiawy nie zmiena plynnie biegow,czasami dlugo jedzie na jednym biegu,ale gdy ujme gazu wtedy zmienia bieg,mam wrazenie ze nie mam mocy i predkosc,niema przyspieszenia,czy moze to byc przyczyna olej??bo niewiem kiedy byl wymieniany,i czy w tych skrzyniach jest filtr olejowy jak tak to gdzie go szukac,z gory dziekuje za pomoc
Anonymous - 03-05-2007, 13:49
ejj, stary zeskrobales moje zdjecie z profila wiem ze mam ladny plot pod domem ale bez przesady...
Anonymous - 03-05-2007, 17:41
sorry juz je usuwam,mam takie same pajero nawet take same kolory nie mam jego zdjecia ale juz je usuwam
zbyszekm2 - 05-05-2007, 11:55 Temat postu: Re: Automatyczna skrzynia biegow Pajero 2,5tdi
zurma35 napisał/a: | Witam panowie jestem posiadaczem Pajero 2,5tdi long automat i mamkilka pytan zwiazanych z ta skrzynka,ma dziwne obiawy nie zmiena plynnie biegow,czasami dlugo jedzie na jednym biegu,ale gdy ujme gazu wtedy zmienia bieg,mam wrazenie ze nie mam mocy i predkosc,niema przyspieszenia,czy moze to byc przyczyna olej??bo niewiem kiedy byl wymieniany,i czy w tych skrzyniach jest filtr olejowy jak tak to gdzie go szukac,z gory dziekuje za pomoc |
Pisali¶my ci na innym forum, zmień najpierw olej. telepatycznie nie da się postawić diagnozy
|
|
|