[07-XX]Lancer CYxA Techniczne - Wymiana fabrycznego radia Lancer 8-jaka przejściówka?
LancerPKR - 05-08-2025, 22:33 Temat postu: Wymiana fabrycznego radia Lancer 8-jaka przejściówka? Witam serdecznie!
Od niedawna stałem się posiadaczem Lancera 8. Wcześniej 20 lat Renault ale nie o tym. Jest to mój 1 japoniec wiec mam kilka pytań do forumowiczów. A mianowicie:
posiadam fabryczne radio
a zakupiłem takie coś:
I teraz mam pytanie gdzie dostać przejściówkę do podłączenia?
Macie jakieś sprawdzone miejsca do zakupu?
Wyciągałem już fabryczne radio było połączone "taśmą" z panelem od awaryjnych i poduszek a w nowym radiu nie widziałem miejsca na wpięcie tego.
Widziałem dużo tematów ale nie z takim radiem.
Z góry dziękuje za pomoc.
Krzyzak - 06-08-2025, 07:14
Jak zakup na szybko to szukałbym na allegro a jak może poczekać, to aliexpress. Masz pewność, że nowe radio oferuje współpracę z systemami auta? - bo to nie zawsze jest oczywiste.
LancerPKR - 06-08-2025, 20:01
Krzyzak,
Dzięki za odpowiedz.
Krzyzak napisał/a: | Jak zakup na szybko to szukałbym na allegro a jak może poczekać, to aliexpress. |
Chodziło mi konkretnie o linki do zakupu.
Krzyzak napisał/a: | Masz pewność, że nowe radio oferuje współpracę z systemami auta? - bo to nie zawsze jest oczywiste. |
Nie rozumiem. To radio było fabryczne w lancerze wiec co ma nie współpracować?
Sterowania przy kierownicy nie mam wiec nie będzie działać. Tak samo nawigacja - nie mam anteny gps.
Chciał bym mieć tylko radio oraz cd.
Co z tą tasiemką co łaczy radio z panelem środkowym?
|
|
|