To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - 24 ZLOT MITSUMAN 2026r Powroty,opinie i foto/video relacje :

Juiceman - 31-08-2026, 08:55
Temat postu: 24 ZLOT MITSUMAN 2026r Powroty,opinie i foto/video relacje :
Kochani, ogromne dzięki dla organizatorów za ten weekend! Odwaliliście kawał genialnej roboty, było po prostu ogień! :wink: Ale i tak najlepsze ze wszystkiego było to, że znowu mogliśmy się wszyscy zobaczyć. Już odliczam dni do następnego razu! :twisted:
Bartek - 31-08-2026, 09:30

My również szczęśliwie dotarliśmy do domu, samochody oddane do MMC, parę fotek wrzucę w najbliższej przyszłości :)

Dziękujemy Organizatorom za rerwelacyjny Zlot i nie możemy się już doczekać kolejnego!

Dziękujemy wszystkim z którymi się spotkaliśmy i wspaniale spędziliśmy ostatni weekend.

Dziękujemy ekipom z Astary - Polskiej i Holenderskiej za możliwość poznania się i świetnej integracji

Wojciech Bogacz - 31-08-2026, 10:48

My również dotarliśmy do domu (choć nie brak wolnych obrotów był nieco dokuczliwy na skrzyżowaniach haha.

Dziękujęmy wszystkim organizatorom - w szeczólności całemu Lubelskiemu - jesteścia super i dzięki Wam mieliśmy kolejny bardzo uidany zlot.

Dużo drówka wszystkim i do zobaczenia za rok !

Bizi78 - 31-08-2026, 12:35

Wielki dzięki dla:

- lubelskich organizatorów, za ogrom roboty przy Zlocie
- właścicieli Roztoczanki za gościnę
- ekipy OSP
- sponsorów
- gości z Holandii
- wariatów z Chełma
- Agi i Pawła
- przybyłych na Zlot

Do zobaczenia za rok 8) .

apikus - 31-08-2026, 13:01

My wczoraj wieczorem zjawiliśmy sie w domu.
Bardzo dziękujemy organizatorom z ogrom pracy.
Rozoczance z ugoszczenie nas.
OSP za super współzawodnictwo.
I Wam wszystkim za przybycie i jak zwykle wspaniałą atmosferę.
Już czekamy na następny Zlot.

wojtas - 31-08-2026, 19:29

My również dziękujemy organizatorom, wszystkim razem jak i każdemu z osobna za możliwość miłego spędzenia czasu w gronie MitsuManiaków =D> =D> =D>
Jaro1974 - 01-09-2026, 14:03

A ja chciałbym podziękować wszystkim którzy przybyli na ten zlot, bo tak naprawdę bez was tego zlotu by nie było. Dziękuję tym, którzy zagłosowali na moje auto co w końcowym rozrachunku przyniosło drugie miejsce w kategorii sedan, nie spodziewałem się tej nagrody bo były ładniejsze sztuki. I na koniec jeszcze jedno -dziękuję za słowa wsparcia, to na pewno w tym momencie się przyda mnie i mojej rodzinie. DZIĘKUJĘ :love9:
Bizi78 - 03-09-2026, 17:54

Pytanie do organizatorów, gdzie mogę reklamować* kubeczek, bo mu uszko odpadło, temu kubeczkowi :mrgreen: .
Coś chyba jakaś wadliwa partia poszła dla nas :evil: .

* z tą reklamacją to oczywiście żart, choć kubeczek stracił uszko a nie został nawet raz użyty :wink:

Krzyzak - Wczoraj 7:21

U mnie po 10 latach odpadło ucho od tego z Przesieki. Ale Andrzej i Vanda przywieźli mi nowy. Szacunek, że jeszcze mieli takowe...
pamar - Dzisiaj 9:08

A ja reklamuję brak fotek/videło
Mję nie beło, ale chcę Was zobaczyć kurde blat! :evil:
Jak nie macie miejsca i nie wiecie gdzie ładować foty, to oczywiście zapraszam do mnie :)
Kolekcja sie powiększa ale trochę miejsca jeszcze jest:
https://photos.app.goo.gl/8gmRvrutmP5v5RzA6