[XX-92]Galant E3xA i starsze - [E33A 2.0] Problemy z centralnym zamkiem
Anonymous - 07-05-2007, 02:54 Temat postu: [E33A 2.0] Problemy z centralnym zamkiem Witam!!!Jestem nowym Mitsumaniakiem! Poszedłem w ślady taty i 3 dni temu kopiłem moje pierwsze w życiu MITSUBISHI:) (prawo jazdy 1-miesiac). Jest to Galant z 1991r. z silnikiem 2,0.Wymaga trochę pracy ale ogólnie jestem bardzo zadowolony.
No i na wstępie odrazu mam pytanie o centralny zamek. Mianowicie nie otwierają sie jedne drzwi(przód pasażer). Potrzebuje rady jak załatwić te sprawę dodam ze centralny jest otwierany kluczykiem a nie na pilota jeżeli ma to jakieś znaczenie. Liczę na jakieś wskazówki Pozdrawiam:)
Krzyzak - 07-05-2007, 10:07
Musisz zdjac boczek z drzwi i zajrzec do srodka - zobaczyc jak dziala silownik (podpinajac go bezposrednio pod akumulator lub zajac sie kablami. Skoro reszta drzwi dziala OK, to sterownik jest OK - byc moze drzwi byly naprawiane blacharsko i ktos odlaczyl przewody.
Anonymous - 08-05-2007, 10:52 Temat postu: zamek Poslochaj rady Krzyzaka-on napewno wie co mówi -a tata tez pewnie pomoze
Anonymous - 08-05-2007, 11:27
ok wielkie dzieki za rade bede probowal i dam znac
Anonymous - 23-05-2007, 22:50
Witam!!! W moim galu podczas jazdy zaleciało spalenizną i od tego momentu nie działa centralny zamek i szyba od kierowcy reszta elektryki jest ok może coś doradzicie
|
|
|