[92-96]Colt CA0 - [CA1A 1.3] @"rączki" podsufitki xP
Anonymous - 08-05-2007, 23:28 Temat postu: [CA1A 1.3] @"rączki" podsufitki xP Witam!
Posiadam colta CA0 '96 1.3 , ale te informacje są raczej tutaj nie bardzo potrzebne
Jak już w temacie widać mam problem z "rączkami" (uchwytami?) podsufitki. Otóż mam najbardziej podstawową wersję colcika i nie mam w wyposażeniu nawet takowych oto "rączek". Chciałbym coś takiego zamontować w moim miśku, lecz nie bardzo wiem, gdzie to kupić. Przeszukałem allegro i (bynajmniej do mitsubishi) nic nie znalazłem
Tak więc zwracam się z prośbą do Was, drodzy mitsumaniacy o wszelką pomoc
Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam
Jakub.
Anonymous - 08-05-2007, 23:43
Jakubie do zamontowania takowych rączek będziesz musiał ściągać podsufitkę i chyba jakieś mocowanie wykombinować ( do dachu nie przykręcisz )
zastanów sie czy rzeczywiście są Ci aż tak potrzebne- w terenie nim jeździsz? , ale jeśli nie wymaga to przeróbek to na allegro jest parę ogłoszeń typu "colt na części"
Anonymous - 08-05-2007, 23:48
@up;
Mocowania są ;d Tylko są zaślepione xP
Owszem w terenie nim nie jeżdżę, ale... powoli chcę go doposażać w "dodatkowe wyposażenie" xD
Edit;
W sumie to napisze tyle ;d Nie jest to (jeszcze) moje auto ;p Misiek nalezy do rodziców, ale po zdaniu prawa jazdy (sądze ze bedzie to ok pazdziernika ) zamierzam go od nich odkupic ;d
Hugo - 09-05-2007, 00:53
Powiem tyle, że ja mam wersję 1.6 i tylko jeden uchwyt dla pasażera z przodu. Reszta zaślepione. Więc chyba fabryka skąpiła Coltom uchwytów. Możesz mieć problem ze znalezieniem na Allegro.
Kokos - 11-05-2007, 23:07
a ja mam 3 ale konieczność ich obecnosci jest dla mnie watpliwa
TRAWOR76 - 14-05-2007, 10:05
hej,ja coś znajde z demontazu ,więc jeśli nadal poszukujesz napisz na mail gregorc76@tlen.pl częściej tam zerkam..i prześlę fotki..pozdr.
|
|
|