[92-96]Colt CA0 - [ALL] regulacja zasięgu świateł
Anonymous - 09-05-2007, 21:01 Temat postu: [ALL] regulacja zasięgu świateł Witam wszystkich.
Czy mógłby ktoś udostępnić zdjęcia lamp przednich z silniczkami do regulacji zasięgu świateł? U mnie wychodzą z wiązki kabelki, ale wtyczki nigdzie nie są podpięte. Ponadto moje lampy są chyba zamiennikami.
josie - 10-05-2007, 17:22
nnk59 napisał/a: | Ponadto moje lampy są chyba zamiennikami. |
Jeżeli są zamiennikami to nie znajdziesz w nich prawdopodobnie silniczków. Niestety.
Hugo - 10-05-2007, 19:57
josie napisał/a: | Jeżeli są zamiennikami to nie znajdziesz w nich prawdopodobnie silniczków. Niestety. | Ale można je wyregulować manualnie za pomocą śrubek przy lampach. nnk59 napisał/a: | Ponadto moje lampy są chyba zamiennikami. | Zobacz jakiej sa firmy: jeśli to zamienniki to na kloszu masz prawdopodobnie napis DEPO, a jeśli oryginał to będzie firmy Koito.
Anonymous - 10-05-2007, 20:31
Więc lampy na bank są zamiennikami (Depo). Ponadto ja nie chcę ich ustawiać, bo jest okey. Pomyślałem że może takie silniczki można dodać z np. rozbitych oryginałów. Stąd pytanko o zdjęcia
Anonymous - 10-05-2007, 21:52
ja wlasnie kupilem zamiennik firmy DEPO i mysle zeby tylko wymienic szklo a plastik posklejac zeby byla elektryczna regulacja, z plastiku to sklejenia jest tylko jeden uchwyt, jak myslicie - bedzie dobrze?
Hugo - 10-05-2007, 22:00
nnk59 napisał/a: | Więc lampy na bank są zamiennikami (Depo). | Więc auto było bite. nnk59 napisał/a: | Pomyślałem że może takie silniczki można dodać z np. rozbitych oryginałów | Podobno się nie da, ponieważ w CAO silniczki regulacji są w środku w lampie. Z drugiej strony wszystko jest możliwe, ale nie zawsze gra jest warta świeczki.
Anonymous - 11-05-2007, 07:40
Hugo napisał/a: | Więc auto było bite. |
Fakt, było zorientowałem się już po zakupie biedroneczki. Ale nie ma co lamentować, ważne że samochód jest prosty
Hugo - 11-05-2007, 16:12
nnk59 napisał/a: | Ale nie ma co lamentować, ważne że samochód jest prosty | Dokładnie
|
|
|