Off Topic - jestem wierzącym katolikiem ale to już przesada....
Anonymous - 09-12-2005, 12:09 Temat postu: jestem wierzącym katolikiem ale to już przesada.... Tak jak kiedyś bulwersowały mnie radia za 10 pln oklejone nalepką Radio Maryja sprzedawane po 100 PLN "wiernym" tak teraz bulwersuje mnie to co wymyślają w kwestii prenumeraty ...
Sledze z niepokojem to co wszyscy z Radia Maryja i im pokrewni wyczyniają.... i żałość mnie ogarnia....przeciez ci ludzie są jak sekciarze!!!! Co Wy na to?
http://www.naszdziennik.pl/dodatek/prenum2.gif
Hubeeert - 09-12-2005, 12:43
Krzysztof to jest forum o motoryzacji i tak jak prosiłem o opinie userów w temacie kto zostanie prezydentem tak prosze teraz o opinie czy chcemy tu rozmawiać o religiach i tematach pokrewnych - moim zdaniem nie.
Anonymous - 09-12-2005, 12:56
Ja tam moge rozmawiac o wszystim:)
Chwytaja sie kazdego sposobu zeby znalesc czytelnika:)
Anonymous - 09-12-2005, 13:07 Temat postu: drogi Drogi Hubercie.
Skoro możemy w offtopiku rozmawiąc o psach to dlaczego nie o prezydentach i religiach?
Ok jeśli Tobie przeszkadza mój post to skasuj go i po sprawie.
Pozdro
ps to Ty mi dałeś ksywke malkontenta?? - podoba mi sie
Anonymous - 09-12-2005, 13:16
Hubert się czepia. Chce zarobić drugie ostrzeżenie . To, że nie lubię jakiegoś tematu nie znaczy, że inni nie mają o nim dyskutować.
Hubert, polecam opcję ignoruj. Robię tak zawsze gdy wyskoczy temat życzeń urodzinowych.
Anonymous - 09-12-2005, 13:34 Temat postu: hmmm Niewnikam w to czy się czepia czy też nie - ma prawo sie wypowiedzieć.
A ja dalej jestem zbulwersowany tym co oni na tej stronie wypisują i nietylko tam....załamka..
Anonymous - 09-12-2005, 13:39
ale co wypisuja? bo nie kumam namawiaja do prenumeraty rocznej tej o to gazetki a "w prezencie" dvd dostajesz.. kazdy orze jak moze;)
Hubeeert - 09-12-2005, 14:00
Nie przeszkadza - i nie kasuję i juz nie zamykam - mała nauczka po naszej ostatniej ozywionej dyskusji. I masz rację malkontent to ode mnie.
Pytanie dalej pozostaje - czy gadamy o wszystkim
Z góry powiem jeszcze jedno - jestem ateistą i nie przeszkadza mi religia. Jakakolwiek.
Anonymous - 09-12-2005, 14:01 Temat postu: taaa. Zobacz jaka cena tej prenumeraty - toz to zwykła gazecina ...a na stronie www.naszdziennik.pl można poczytac troszke o tym undergroundzie.... masakra jak dla mnie ... że niewspomne że to przecież babcie i dziadki prenumerują.
Anonymous - 09-12-2005, 14:02
Chwalow, to jest normalny biznes. A, że żeruje na naiwności ludzkiej... Cóż, naiwny mamy naród i tyle.
Firebee - 09-12-2005, 14:17
Hubeeert napisał/a: |
Pytanie dalej pozostaje - czy gadamy o wszystkim
|
za rozmową o wszystkim, jeśli ktoś nie lubi polityki ignoruje, nie lubi wypowiedzi o radio maryja ignoruje. tyle..
Pozdro
Firek
Bartek - 09-12-2005, 14:26
They call it business..... Church-business.
53% spoleczenstwa nie kupi w MediaMarkt, to kupia z prenumerata..... i tyle.
Kosciol katolicki jest najstarszym przedsiebiorstwem, dzialajacym z zajebistymi skutkami nieprzerwanie od ponad 2000 lat, sprzedajacym bardzo dobrze wypromowane produkty - zmartwychwstanie i odkupienie win, na ktore zawsze byl jest i bedzie popyt.......
Jackie - 09-12-2005, 15:41
Bartek, i tu niesposób się z Tobą nie zgodzić. Tak się złożyło, że teologia leży w moim zakresie zainteresowań i prześledziwszy historię religii ( w zasadzie każdej, choć kościół katolicki w między X - XV w zbił taki kapitał, że do dziś nie wiedzą ile mają;) ) wniosek jest jeden - założyć własny Kościół (no choćby Ojców Rozpustianów ). W zasadzie od III wieku brak jakichkolwiek zobowiązań w stronę Państwa, żadnych podatków, obowiązków wojskowych, grunty za 1 zł +VAT....
Panowie, ja mówię poważnie - załóżmy kościół
Pozdrawiam
Anonymous - 09-12-2005, 15:43
Kosciol Mitsumaniakow
[ Dodano: Pią Gru 09, 2005 3:44 pm ]
albo jak to arturro mial podpis na MKP carisma church
Matejko - 09-12-2005, 15:45
potrzeba tylko 50 osob kiedys mozna bylo sciagac auta bez zadnych podatkow na kosciol, wiec moi koledzy zebrali 50 znajomych i rodzine, wymyslili jakistam kosciol zarejestrowali, nasciagali aut kasa byla i jest nadal
|
|
|