Off Topic - Wszyscy mężczyźni wolą blondynki ?
Krzyzak - 09-12-2005, 13:45 Temat postu: Wszyscy mężczyźni wolą blondynki ?
arturro napisał/a: | wszyscy wola blondynki ale nie wiedza dlaczego |
to proste - są bardziej kobiece, bo brunetki z reguły mocno zarastają... (nawet tym golącym się czasem się zapomni
Hubeeert - 09-12-2005, 14:06
no to golić
Matejko - 09-12-2005, 15:28
Krzyzak napisał/a: | arturro napisał/a: | wszyscy wola blondynki ale nie wiedza dlaczego |
to proste - są bardziej kobiece, bo brunetki z reguły mocno zarastają... (nawet tym golącym się czasem się zapomni |
zarastaja tak samo tylko u blondynki tak nie widac ,
a co do benzyny czy diesla ja to porownuje tak benzyna - ewa sonnet, diesel - pamela anderson, obie sa ql , a pozatym w moim avatarku brunetka do diesel a blondynka benzyna - widzicie jak sie lubieja
Anonymous - 09-12-2005, 15:32
Matejko napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | arturro napisał/a: | wszyscy wola blondynki ale nie wiedza dlaczego |
to proste - są bardziej kobiece, bo brunetki z reguły mocno zarastają... (nawet tym golącym się czasem się zapomni |
zarastaja tak samo tylko u blondynki tak nie widac , |
moze nie widac ale wprawna reka, "starca szkielko i oko" i jeszcze kilka innych wypustkow
wyczuje to czego nie widac i byc nie powinno
Anonymous - 09-12-2005, 15:41
Matejko napisał/a: | blondynka benzyna |
slyszalem ze ta blondynka ma niespodzianke w kroczu
Matejko - 09-12-2005, 15:45
deenbe napisał/a: | Matejko napisał/a: | blondynka benzyna |
slyszalem ze ta blondynka ma niespodzianke w kroczu |
jeża?
chyba bardziej brunetka ma jakis pompowtryskiwacz
Anonymous - 09-12-2005, 15:48
pęknietego
Grześku - 09-12-2005, 21:33
I w ten oto sposób, tajemnym męskim zwyczajem sprowadzilismy jak zawsze wszystko na d_upy.
Koniec gadania, czas to opić piwskiem - kolejny męski, jakże słuszny zwyczaj
Za wyższość... , na pohybel... , na zdrowie.
Anonymous - 09-12-2005, 22:10
...
Anonymous - 09-12-2005, 22:18
ja bym sie nie przyznawal do tak tralmatycznych przezyc i braku zaradnosci
Anonymous - 09-12-2005, 23:44
arturro: wiesz, jakoś nie podnieca mnie dżungla amazońska. gdybym chciał do klimatu równikowego, to bym się tam przeprowadził, a polska jest w klimacie umiarkowanym, co samo w sobie oznacza UMIARKOWANIE.
JCH - 10-12-2005, 08:30
shovel napisał/a: | sorska, ale nie mogłem się powstrzymać ;]
..... |
Chłopie .... to może się jednak powstrzymaj. Nie dość, że offtopiczysz to jeszcze w takim stylu :!:
Mało mnie to interesuje jakie są Twoje doświadczenia sexualne i wydaje mi się, że nie jestem w tym osamotniony.
Anonymous - 10-12-2005, 12:18
NO COMENT!!!
Hubeeert - 10-12-2005, 12:36
No cóż dyskusja o wyzszości diesla nad benzyną przekształciła sie w dyskusję o wyzszości blondynek nad brunetkami pozwoliłem sobie podzielić temat bo ciekaw jestem dalszego ciagu tej dyskusji i argumentow jakie padną. Postarajcie sie tylko zachowac umiar w opowiesciach spod kołdry.
piwkotom - 10-12-2005, 12:55
ja tam wole rude
a tak serio, to kolor wlosow jest chyba mniej istotny niz wiele innych cech
|
|
|