To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Eclipse - Ogólne - [1G 90-94] Albop ja mam pecha albo sie tyko mój tak psuje !!

Anonymous - 19-05-2007, 10:44
Temat postu: [1G 90-94] Albop ja mam pecha albo sie tyko mój tak psuje !!
witam wypowiedzcie sie proszę moje auto jest jakieś pechowe!!
jak go kupiłem tio wymieniłem oleje standard !!!
po roku wymieniłem: pompę wodną, piastę tylna dwa razy i co śmieszniejsze samą kupiłem w jc!!! i tak mi nie uznali gwarancji no i 400 zł sie poszło j......... a teraz pół roku później poszło mi panewka przekręciło ją !!!! nie mam już za bardzo siły na to auto :(

[ Dodano: 19-05-2007, 10:47 ]
P.S. no tak i tak stoi w serwisie !!!! zastanawiam sie nad kupnem silnika czy remontem :(

karolgt - 19-05-2007, 11:05

czesc.

widze ze jestes z krakowa, zapraszamy na forum regionalne Małopolski, mozemy polecic Ci dobrego mechanika ktory napewno doprowadzi Twojego eclipsa do porzadku:) jak cos to PW

Anonymous - 19-05-2007, 11:17

Jeszcze jedno zapomniałbym bym mechanik na przeglądzie stwierdził że mi coś puka w przekładni kierowniczej !!! wypowiedzcie sie proszę czy wasze cuda maja jakieś przypadłości czy raczej nie :)
e-gen - 19-05-2007, 11:21

nie,nie masz pecha
po prostu kupiłeś zabity egzemplarz
każdy samochód starzeje się przebiegowo...Twój widocznie ma spory przebieg :|

Anonymous - 19-05-2007, 11:43

spoko pracuje w hurtowni części samochodowych wiec nie mam z znajomości w świecie mechaników ... ale dzięki:)
Adaho_krak - 19-05-2007, 18:06

plutmar, mechanik to mechanik, a mechanik od miśków to zupełnie coś innego, mojego próbowało wyrególować w KRK pięciu mechaniorów, na końcu sie poddali i kazali wymienić pół auta,dopiero nasz sobie poradził. Dam Ci na PW namiary zadzwoń podjedz do niego a nóż widelec i Tobie pomoże.

P.S. Czy ten twój miś stoi może często na Centralnej ?? Czarny może jest ??

Anonymous - 20-05-2007, 10:42

NIE MóJ JEST CZERWONY !! I NIE STOJE NA CENTRALNEJ TO KOGOś INNEGO ALE GO WIDZIAłEM PODOBA MI SIE :)
Adaho_krak - 20-05-2007, 18:36

plutmar, wpadaj do nas na spoty do KRK na regionalnym masz zawsze temat z aktualną datą i miejscem, coś wymyślimy, żeby Ci Miś słuzył jak nam nasze :)