[92-96]Colt CA0 - [ALL] przelacznik POWER/ECO
Anonymous - 19-05-2007, 23:43 Temat postu: [ALL] przelacznik POWER/ECO chodzi o przelacznik przy recznym hamulcu
jest to w Colcie GTi CAO
co to za przelacznik
do czego to sluzy
tomusn - 19-05-2007, 23:59 Temat postu: Re: przelacznik POWER/ECO
ŁukaszGTi napisał/a: | chodzi o przelacznik przy recznym hamulcu
jest to w Colcie GTi CAO
co to za przelacznik
do czego to sluzy | zapodaj fotkę, POWER/ECO to ja mam, tylko że ja mam automat
POWER/ECO to charakterystyka zmiany biegów w skrzyni automatycznej - sportowa lub ekonomiczna,
wydaje mi się że u Ciebie w tym miejscu powinny być takie dołki na drobne
Anonymous - 20-05-2007, 09:27
własciwie ten przelacznik nie jest u mnie tylko u mojego kolegi a on rzadko odwiedza forum wiec dlatego pisze, u mnie jest to poprostu zaslepione
wiec mozliwe ze ktos poprostu przelozyl ten caly plastik razem z podlokietnikiem od Colta z automatem
pawela - 20-05-2007, 11:25
Cytat: | wiec mozliwe ze ktos poprostu przelozyl ten caly plastik razem z podlokietnikiem od Colta z automatem |
Mozliwe. Tak jak pisal tomsun ja tez mam automat i tez mam PWR/ECO. Przycisk zmienia charakterystyke automatycznej skrzyni biegow z leniuchowatej na ostrzejsza Dodatkowo na zegarach swieci sie E lub P w zaleznosci od trybu jazdy. Widocznie masz konsolke z automatu.
Cytat: | wydaje mi się że u Ciebie w tym miejscu powinny być takie dołki na drobne |
Dolki na monety sa w miejscu po podgrzewaniu foteli a po przelaczniku pwr/eco powinna byc zaslepka.
Anonymous - 20-05-2007, 11:32
dzieki chłopaki za pomoc
|
|
|