To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[XX-92]Colt C50 i starsze - [C51A 1.3] Od czego jest ta zaślepka ?

Anonymous - 20-05-2007, 18:51
Temat postu: [C51A 1.3] Od czego jest ta zaślepka ?
Witam ,

Od tygodnia mam Colta 1,3 12v i jest super ,to moje pierwsze w życiu auto ;-) Intryguje mnie jedna z zaślepek na desce rozdzielczej , koło schowka na drobne , za przełącznikiem świateł/kierunkowskazów. U mnie jest na niej narysowany chyba hak holowniczy ... a jak ją wydłubałem to była tam jakaś metalowa tulejka z podłączonymi kabelkami. Przejrzałem user manuala po niemiecku i chyba przetłumaczyli to na "Instrumentbeleuchtungsregler". Bardzo proszę o informacje , co to jest ?:)

Druga sprawa , będę wymieniał głośniki bo mam oryginalne ( 5W ). Czy ktoś ma może pojęcie jakie głośniki warto kupić ? Zaznaczam ,że nie jestem melomanem jak również nie interesuje mnie ładowanie nie wiadomo jakich pieniędzy , z drugiej strony nie chcę żeby mi pierdziało :) Posiadam kaseciaka JVC 4x40W. Na początek chcę jednak zrobić tylko przód , tył sobie odpuszczam , fajnie by było gdyby polecane głośniki pasowały w oryginalne miejsca bez potrzeby instalowania jakiś przejściówek , dystansów itp.

Pozdrawiam serdecznie !

tomusn - 20-05-2007, 19:44

dlamer napisał/a:
"Instrumentbeleuchtungsregler"
regulator natężenia oświetlenia deski - reostat, nie wiem czy w 1.3 były, zapodaj fotkę tego czegoś co wygląda jak "hak"
Anonymous - 20-05-2007, 20:35

Nom, masz racje, regulacja podświetlenia zegarów mam takiego colciaka :)
Anonymous - 20-05-2007, 20:59

Jutro zrobię zdjęcie i wrzucę.