To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Car Audio - Co sądzicie? Radio Sony CDX-CA900

gigant87 - 20-05-2007, 20:10
Temat postu: Co sądzicie? Radio Sony CDX-CA900
jak w temacie i opisie, mam okazję kupić od znajomego za 350zł ale z pilotem RM-X6S, z którego nie da się sterować wszystkimi funkcjami, ale można na allegro znaleźć odpowiedni tj RM-X113

ale najbardziej interesują mnie opinie o tym radyjku, jak gra? co z awaryjnością (jest takie pojęcie przy radiach samochodowych?) itd, bo w danym temacie jestem zupełnie zielony :P

czy może dołożyć ok 200zł i kupić nową Alpine?

Anonymous - 21-05-2007, 10:23

Odpuść sobie SONY, ta marka przestała robic dobry sprzęt kilka dobrych lat temu. Jesli mozesz dołożyc, to za 500-600zł kupisz całkiem przyzwoita Alpinkę bądz coś na gwarancji lekko używane z wyższej półki.

pozdr,
Kuba

gigant87 - 21-05-2007, 12:49

heh, za późno, radio już kupione :) ale dzięki za opinie
Anonymous - 21-05-2007, 23:38

A ja mam radyjko SONY i jestem z niego bardzo zadowolony , fajny wyglad i fajnie gra :wink:
maxwell61 - 22-05-2007, 15:36

mam zamontowane Sony CDX-CA900..duża moc wyjściowa, ładny wygląd ale.... jak słucham radia to słychać trzaski...niestety nie ma czystego dźwięku słuchając radia, a szkoda...pozdrawiam
Anonymous - 22-05-2007, 16:50

No niestety, SONY pośród swoich produktów ma klika ciekawych propozycji, kilka boskich i niedoścignionych rozwiązań, ale zdecydowana większość to budżetowo-media marktowe klocki, ktore niestety nie grają.

pozdr,
Kuba

Anonymous - 22-05-2007, 20:08

Trociniarz napisał/a:
No niestety, SONY pośród swoich produktów ma klika ciekawych propozycji, kilka boskich i niedoścignionych rozwiązań, ale zdecydowana większość to budżetowo-media marktowe klocki, ktore niestety nie grają.

pozdr,
Kuba

Zgadza sie, z dawnych czasów sony ma kilka rodzynków, obecnie jednak większość to mediamarktowski szrot...