Carisma - Ogólne - [Cari 1.8] atrapa gril do carismy
Anonymous - 22-05-2007, 07:32 Temat postu: [Cari 1.8] atrapa gril do carismy ma ktoś moze atrapę do cari 97 rok, chciałbym założyć jakąś tuningową ale nie mogę jej dostać, skąd wy je bieżecie??
Anonymous - 22-05-2007, 09:43
jesli podoba Ci sie ten grill:
to kliknij TUTAJ
wolgaster - 22-05-2007, 11:05
Kolega pewnie szuka ORI takiego jak ma Matejko i ja u siebie. Moja atrapka czeka od roku na montaż.
Jakiś czas temu gość sprzedawał na allegro i miał jeszcze 2 sztuki. Musisz śledzić aukcje i przeglądać co na anglikach i innych do rozbiórki jest założone.
Anonymous - 22-05-2007, 11:16
no racja, na allegro jest tego troche...
Anonymous - 22-05-2007, 15:37
wolgaster napisał/a: | Kolega pewnie szuka ORI takiego jak ma Matejko i ja u siebie. Moja atrapka czeka od roku na montaż.
[url=http://images3.fotos...e6m.jpg]Obrazek[/URL]
Jakiś czas temu gość sprzedawał na allegro i miał jeszcze 2 sztuki. Musisz śledzić aukcje i przeglądać co na anglikach i innych do rozbiórki jest założone. |
właśnie szukam czegoś takiego
[ Dodano: 23-05-2007, 13:45 ]
wolgaster napisał/a: | Kolega pewnie szuka ORI takiego jak ma Matejko i ja u siebie. Moja atrapka czeka od roku na montaż.
[url=http://images3.fotos...e6m.jpg]Obrazek[/URL]
Jakiś czas temu gość sprzedawał na allegro i miał jeszcze 2 sztuki. Musisz śledzić aukcje i przeglądać co na anglikach i innych do rozbiórki jest założone. |
A moze ty mi sprzedaz swoją?
wolgaster - 24-05-2007, 10:43
Niestety ale moja czeka na montaż i w trakcie urlopu będe ściągał zderzak do lakierowania dokładki i założe wtedy atrapkę. Ale dzięki za propozycję.
Anonymous - 25-05-2007, 21:48
wolgaster napisał/a: | Niestety ale moja czeka na montaż i w trakcie urlopu będe ściągał zderzak do lakierowania dokładki i założe wtedy atrapkę. Ale dzięki za propozycję. |
A te dokładki pod zderzaki to są dobrze dopasowane bo kupiłem progi niby do Carismy i trzeba bedzie niezle sie przy nich napracować zeby pasowały
wolgaster - 25-05-2007, 23:07
Jaką Cari jeździsz i jakie progi kupiłeś że nie pasują. Na allegro jest od zawalenia progów od ORI. Trzeba tylko ewentualnie polakierować jakbyś chciał i gotowe a pasować powinny na 100 %.
Anonymous - 27-05-2007, 23:14
wolgaster napisał/a: | Jaką Cari jeździsz i jakie progi kupiłeś że nie pasują. Na allegro jest od zawalenia progów od ORI. Trzeba tylko ewentualnie polakierować jakbyś chciał i gotowe a pasować powinny na 100 %. |
Cari z 97 roku, chciałem jakies progi tuning bo oryginalne mam. Jak macie to podeślijcie jakies fotki.
Chooper - 28-05-2007, 00:30
chciało ci sie tuningu, to masz rzeźbotuning...nie było ori progów innych niż te co mówisz, że masz...wszystko inne to wynalazki, które w ogromnym % przypadków nie pasują...
|
|
|