To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Opolskie - Potrzebna/y chetna/y na dostarczenie info o Zlocie '07

piwkotom - 25-05-2007, 20:10
Temat postu: Potrzebna/y chetna/y na dostarczenie info o Zlocie '07
W zwiazku z tym, iz chcemy dostarczyc info o naszym V Zlocie w Lodzi/Strykowie do ASO Mitsu, a nie wszedzie mozemy dojechac ;) , jest taka prosba zeby jedna osoba z danego regionu podjela sie wydrukowania, odbicia, pociecia i dostarczenia do ASO karteczek z krotka informacja o Zlocie.
Chetna osobe (jedna, zeby nie robic bajzlu) prosze o wpisanie sie tutaj i przeslanie mi adresu email na pw albo bezposrednio na piwkotom@mitsumaniaki.com ;)

Z gory dzieki za zaangazowanie ;)

pzdr

gigant87 - 25-05-2007, 22:42

nie wiem kiedy będę w Opolu, ale jeśli sie nikt nie znajdzie, to w razie czego przy okazji mogę podjechać :)
piwkotom - 25-05-2007, 23:13

Ty to sie lepiej ucz chlopie ;)
Mysle, ze ktos sie znajdzie :)

pzdr

Optic - 28-05-2007, 13:13

Codziennie jadac do pracy przejezdzam obok salonu/ASO.
Moge to zrobic. Kwestia tylko sprawdzenia w jakich godzinach maja otwarte, zebym klamki nie pocalowal. :)

gigant87 - 28-05-2007, 13:33

piwkotom napisał/a:
Ty to sie lepiej ucz chlopie ;)
Mysle, ze ktos sie znajdzie :)

pzdr

heheeh, spoko, spoko, na razie prawie all do przodu :) w czwartek, piątek, albo w weekend się odezwij na SKYPE, jestem cały czas na niewidoku, Ty chyba też :P

widać, że już się ktoś znalazł ;)

Optic podejrzewam, że standardowo od 10 do 18 ;)
zawsze możesz zadzwonić i spytać kiedy mają otwarte

pozdroo

piwkotom - 28-05-2007, 14:06

Optic, to podrzuc emaila na pw, albo piwkotom@mitsumaniaki.com albo jak chcesz ;) Dzieki za zaangazowanie :)
gigant87, ze do przodu to ja mysle ;) ale w weekend sie nie odezwe bo bede na Pomorzu a zonka zalozyla mi embargo na komputer w weekendy na Pomorzu ;)
Ale sie uslyszymy z pewnoscia niedlugo :D

akbi - 28-05-2007, 17:23

Optic, jak coś to podaję maila do gościa z opolskiego salonu Mitsu: sklep[wytnij]@szic.pl, gościu się nazywa Michał Złoty

OT ON
piwkotom napisał/a:
zonka zalozyla mi embargo na komputer w weekendy na Pomorzu ;)

ale Miśka ze mną opijecie :?: :lol: :mrgreen: :badgrin: :twisted: :D
OT OFF

Optic - 30-05-2007, 12:40

gigant87, dzisiaj jak jechalem 8:15 to dzrwi byly otwarte. :shock: Chyba ze mieli dostawe towaru... ;)

akbi, dzieki za maila. Zastanawia mnie tylko to, ze to nie jest w Szicu. Owszem, Szic ma japonczyki, ale w tej chwili skupil sie chyba tylko na Toyocie i Hondzie.
Ten salon, o ktorym pisalem jest nowy - na ul. Krapkowickiej na Zaodrzu. To jest Mitsu + Hyundai.

akbi - 30-05-2007, 12:50

Optic napisał/a:
Ten salon, o ktorym pisalem jest nowy - na ul. Krapkowickiej na Zaodrzu. To jest Mitsu + Hyundai.

No tak ... wszystko się zgadza, adres mailowy jest do gościa z tego salonu z którym kiedyś rozmawiałem o gadżetach Mitsu

Optic - 31-05-2007, 13:50

Dobra, sprawa wyglada tak:
Salon otwarty jest od 8:00 czyli spokojnie moge dostarczyc te materialy.
Skad je wziac? Co powiedziec?