Opolskie - Potrzebna/y chetna/y na dostarczenie info o Zlocie '07
piwkotom - 25-05-2007, 20:10 Temat postu: Potrzebna/y chetna/y na dostarczenie info o Zlocie '07 W zwiazku z tym, iz chcemy dostarczyc info o naszym V Zlocie w Lodzi/Strykowie do ASO Mitsu, a nie wszedzie mozemy dojechac , jest taka prosba zeby jedna osoba z danego regionu podjela sie wydrukowania, odbicia, pociecia i dostarczenia do ASO karteczek z krotka informacja o Zlocie.
Chetna osobe (jedna, zeby nie robic bajzlu) prosze o wpisanie sie tutaj i przeslanie mi adresu email na pw albo bezposrednio na piwkotom@mitsumaniaki.com
Z gory dzieki za zaangazowanie
pzdr
gigant87 - 25-05-2007, 22:42
nie wiem kiedy będę w Opolu, ale jeśli sie nikt nie znajdzie, to w razie czego przy okazji mogę podjechać
piwkotom - 25-05-2007, 23:13
Ty to sie lepiej ucz chlopie
Mysle, ze ktos sie znajdzie
pzdr
Optic - 28-05-2007, 13:13
Codziennie jadac do pracy przejezdzam obok salonu/ASO.
Moge to zrobic. Kwestia tylko sprawdzenia w jakich godzinach maja otwarte, zebym klamki nie pocalowal.
gigant87 - 28-05-2007, 13:33
piwkotom napisał/a: | Ty to sie lepiej ucz chlopie
Mysle, ze ktos sie znajdzie
pzdr |
heheeh, spoko, spoko, na razie prawie all do przodu w czwartek, piątek, albo w weekend się odezwij na SKYPE, jestem cały czas na niewidoku, Ty chyba też
widać, że już się ktoś znalazł
Optic podejrzewam, że standardowo od 10 do 18
zawsze możesz zadzwonić i spytać kiedy mają otwarte
pozdroo
piwkotom - 28-05-2007, 14:06
Optic, to podrzuc emaila na pw, albo piwkotom@mitsumaniaki.com albo jak chcesz Dzieki za zaangazowanie
gigant87, ze do przodu to ja mysle ale w weekend sie nie odezwe bo bede na Pomorzu a zonka zalozyla mi embargo na komputer w weekendy na Pomorzu
Ale sie uslyszymy z pewnoscia niedlugo
akbi - 28-05-2007, 17:23
Optic, jak coś to podaję maila do gościa z opolskiego salonu Mitsu: sklep[wytnij]@szic.pl, gościu się nazywa Michał Złoty
OT ON
piwkotom napisał/a: | zonka zalozyla mi embargo na komputer w weekendy na Pomorzu |
ale Miśka ze mną opijecie
OT OFF
Optic - 30-05-2007, 12:40
gigant87, dzisiaj jak jechalem 8:15 to dzrwi byly otwarte. Chyba ze mieli dostawe towaru...
akbi, dzieki za maila. Zastanawia mnie tylko to, ze to nie jest w Szicu. Owszem, Szic ma japonczyki, ale w tej chwili skupil sie chyba tylko na Toyocie i Hondzie.
Ten salon, o ktorym pisalem jest nowy - na ul. Krapkowickiej na Zaodrzu. To jest Mitsu + Hyundai.
akbi - 30-05-2007, 12:50
Optic napisał/a: | Ten salon, o ktorym pisalem jest nowy - na ul. Krapkowickiej na Zaodrzu. To jest Mitsu + Hyundai. |
No tak ... wszystko się zgadza, adres mailowy jest do gościa z tego salonu z którym kiedyś rozmawiałem o gadżetach Mitsu
Optic - 31-05-2007, 13:50
Dobra, sprawa wyglada tak:
Salon otwarty jest od 8:00 czyli spokojnie moge dostarczyc te materialy.
Skad je wziac? Co powiedziec?
|
|
|