Off Topic - Co znaczy mitsumaniak
Jackie - 11-05-2005, 20:17 Temat postu: Co znaczy mitsumaniak Otóż dziś przeżyłem coś niesamowitego....
Mianowicie zaanonsowałem Hubeeertowi, że będę w Wawie..., że tak powiem przelotem;) No i zaraz po wyjściu z hali odpraw w oczy rzuca mi się jakiś taki znajomy ponad dwu metrowy kształt;) Zaraz potem widzę nieco odmienny kształt (znaczy taki bardziej okrągły...;) Z obczyzny prosto w ramiona swoich ludzi. Muszę wam powiedzieć, że to wspaniałe uczucie kiedy ktoś na Ciebie czeka aż przyjedziesz...
Hubeeert - nawet nie wiesz jak mi było miło...Dziękuję
Bartek - obyś się zawsze tak uśmiechał na mój widok (czego Tobie i sobie życzę) Dzięki
...........no normalnie się wzruszyłem.............
Mam nadzieję, że to co się tutaj tworzy będzie własnie tak funkcjonowało - coś niesamowitego!!!
Pozdrawiam i życzę wam wszystkim takich przeżyć.
Anonymous - 11-05-2005, 20:27
No i wlasnie o to chodzi zeby to byla zgrana paczka... Zeby kazdy kazdemu mogl pomagac
Matejko - 11-05-2005, 21:31
dostales buzi na dzien dobry od chlopakow
Hubeeert - 11-05-2005, 23:26
Hehe ekipa się zebrała
Firebee - 11-05-2005, 23:26
żebyśmy mogli się wyzywać na czacieeee, żebyśmy mogli wiersze układać... i dawać sobie kolorki.. i się kochać i nienawidzić i dawać buzi i w ogóle:)
keFirek
Anonymous - 11-05-2005, 23:40
ja ci buzi nie dam
Efa! - 12-05-2005, 14:30
a ja w policzek
polsaler - 14-05-2005, 07:15
buzi to ja też Ci nie dam !!! Ale co do wierszyków i "wyzywania" -jestem pierwszy ( najwyżej dostane kicka )
A co kolorków to - I HATE SRACZKA !!!
Ale tak serio to bardzo mi sie podoba atmosfera. W sumie to 99% misiomaniaków nie widziałem na oczy a już znam ich lepiej niż wielu ludzi z którymi obcuje na codzień Oby tak dalej !!!
Firebee - 14-05-2005, 09:22
Efa! napisał/a: | a ja w policzek |
dziękuję to się teraz zaczerwieniłem dobrze że w pracy jestem
Przy następnym kiwaniu poproszę:)
Polsaler a ty zraniłeś mnie na wskroś!!! Nie chcesz mi buzi dać
Pozdro
Kefirek
Rafal_Szczecin - 14-05-2005, 13:13
ja tez dam Wam buzi a co do chatu hehe spoko
fochy musza byc i zmiana nickow wiec jak by co to sie nie gniewajcie ale to fakt fajni z Was ludzie chociaz Was nie znam lecz mam nadzieje ze to sie nie dlugo zmieni
ps. (ke)Firek pa szczecin hehe
Anonymous - 14-05-2005, 18:45
co zrobic aby zostac takim jak wy mitsumaniakiem i pisac takie "cukrowe" teksty, ze az sie robi..........?
kurcze, chcialbym byc taki powaga
Matejko - 14-05-2005, 19:08
arturro napisał/a: | co zrobic aby zostac takim jak wy mitsumaniakiem i pisac takie "cukrowe" teksty, ze az sie robi..........?
kurcze, chcialbym byc taki powaga |
zaloz jakies baletki, rozowe spodnie, rozowa bluze i juz bedziesz wygladal jak slodki cukiereczek a teksty same przyjda
Anonymous - 14-05-2005, 19:15
Matejko napisał/a: | arturro napisał/a: | co zrobic aby zostac takim jak wy mitsumaniakiem i pisac takie "cukrowe" teksty, ze az sie robi..........?
kurcze, chcialbym byc taki powaga |
zaloz jakies baletki, rozowe spodnie, rozowa bluze i juz bedziesz wygladal jak slodki cukiereczek a teksty same przyjda |
bede musial wyprobowac, a narazie sprobuje bez przebierania: papa kochane, slodziutkie misiumaniaki, buuuzi i do zobaczenia wieczorkiem.
Anonymous - 14-05-2005, 19:24
arturro napisał/a: |
bede musial wyprobowac, a narazie sprobuje bez przebierania: papa kochane, slodziutkie misiumaniaki, buuuzi i do zobaczenia wieczorkiem. |
Hehehehe... Dobreeeeee!!!!
Anonymous - 14-05-2005, 19:31
oh ah eh jak slodko
|
|
|