To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Co znaczy mitsumaniak

Jackie - 11-05-2005, 20:17
Temat postu: Co znaczy mitsumaniak
Otóż dziś przeżyłem coś niesamowitego....
Mianowicie zaanonsowałem Hubeeertowi, że będę w Wawie..., że tak powiem przelotem;) No i zaraz po wyjściu z hali odpraw w oczy rzuca mi się jakiś taki znajomy ponad dwu metrowy kształt;) Zaraz potem widzę nieco odmienny kształt (znaczy taki bardziej okrągły...;) Z obczyzny prosto w ramiona swoich ludzi. Muszę wam powiedzieć, że to wspaniałe uczucie kiedy ktoś na Ciebie czeka aż przyjedziesz...
Hubeeert - nawet nie wiesz jak mi było miło...Dziękuję
Bartek - obyś się zawsze tak uśmiechał na mój widok (czego Tobie i sobie życzę) Dzięki
...........no normalnie się wzruszyłem.............
Mam nadzieję, że to co się tutaj tworzy będzie własnie tak funkcjonowało - coś niesamowitego!!!

Pozdrawiam i życzę wam wszystkim takich przeżyć.

Anonymous - 11-05-2005, 20:27

No i wlasnie o to chodzi zeby to byla zgrana paczka... Zeby kazdy kazdemu mogl pomagac :!:
Matejko - 11-05-2005, 21:31

dostales buzi na dzien dobry od chlopakow :?: :?: :P :D :D :D
Hubeeert - 11-05-2005, 23:26

Hehe ekipa się zebrała :D

Firebee - 11-05-2005, 23:26

żebyśmy mogli się wyzywać na czacieeee, żebyśmy mogli wiersze układać... i dawać sobie kolorki.. i się kochać i nienawidzić i dawać buzi i w ogóle:)
keFirek

Anonymous - 11-05-2005, 23:40

ja ci buzi nie dam :) :twisted:
Efa! - 12-05-2005, 14:30

a ja w policzek :lol:
polsaler - 14-05-2005, 07:15

buzi to ja też Ci nie dam !!! Ale co do wierszyków i "wyzywania" -jestem pierwszy ( najwyżej dostane kicka :wink: )
A co kolorków to - I HATE SRACZKA !!! :P

Ale tak serio to bardzo mi sie podoba atmosfera. W sumie to 99% misiomaniaków nie widziałem na oczy a już znam ich lepiej niż wielu ludzi z którymi obcuje na codzień :!: Oby tak dalej !!!

Firebee - 14-05-2005, 09:22

Efa! napisał/a:
a ja w policzek :lol:

:oops: dziękuję to się teraz zaczerwieniłem :) dobrze że w pracy jestem :twisted:
Przy następnym kiwaniu poproszę:)

Polsaler a ty zraniłeś mnie na wskroś!!! Nie chcesz mi buzi dać :wink:
Pozdro
Kefirek

Rafal_Szczecin - 14-05-2005, 13:13

ja tez dam Wam buzi :) a co do chatu hehe spoko :D

fochy musza byc :P i zmiana nickow wiec jak by co to sie nie gniewajcie :) ale to fakt fajni z Was ludzie chociaz Was nie znam lecz mam nadzieje ze to sie nie dlugo zmieni

ps. (ke)Firek pa szczecin :P hehe

Anonymous - 14-05-2005, 18:45

co zrobic aby zostac takim jak wy mitsumaniakiem i pisac takie "cukrowe" teksty, ze az sie robi..........?
kurcze, chcialbym byc taki :P :P :P powaga :D

Matejko - 14-05-2005, 19:08

arturro napisał/a:
co zrobic aby zostac takim jak wy mitsumaniakiem i pisac takie "cukrowe" teksty, ze az sie robi..........?

zaloz jakies baletki, rozowe spodnie, rozowa bluze i juz bedziesz wygladal jak slodki cukiereczek :oops: a teksty same przyjda 8)

Anonymous - 14-05-2005, 19:15

Matejko napisał/a:
arturro napisał/a:

zaloz jakies baletki, rozowe spodnie, rozowa bluze i juz bedziesz wygladal jak slodki cukiereczek :oops: a teksty same przyjda 8)

bede musial wyprobowac, a narazie sprobuje bez przebierania: papa kochane, slodziutkie misiumaniaki, buuuzi i do zobaczenia wieczorkiem.

Anonymous - 14-05-2005, 19:24

arturro napisał/a:

bede musial wyprobowac, a narazie sprobuje bez przebierania: papa kochane, slodziutkie misiumaniaki, buuuzi i do zobaczenia wieczorkiem.

Hehehehe... Dobreeeeee!!!! :-D

Anonymous - 14-05-2005, 19:31

oh ah eh jak slodko :P :lol: :lol: :lol: :lol: