Space Star Techniczne - [MSS ALL] ELEKTRYKA Ściemniacz podświetlenia liczników
Anonymous - 28-05-2007, 18:40 Temat postu: [MSS ALL] ELEKTRYKA Ściemniacz podświetlenia liczników Witam
Mam mały problem postanowilem doposarzyc mojego SS Family w pare gadzetow z wersji Comfort ,zaczełem od halogenow ,montarz orginalnego wlacznika bez problemow wszystko gra zadnych pytan , przelacznik wycieraczek z regulacja czasu tez bez problemu wszystko pasuje ale z sciemniaczem zegarow mam duzy problem wlacznik wszedł bez problemow ale...............GDZIE JEST DO NIEGO KOSTKA???? Nie moge znalezc zadnej wolnej kostki do podlaczenia prosze o pomoc .
tomusn - 28-05-2007, 22:56
co_hipi napisał/a: | Nie moge znalezc zadnej wolnej kostki do podlaczenia prosze o pomoc . | skontaktuj się z Bartkiem_NKM! Powinien coś poradzić
Anonymous - 29-05-2007, 11:05
A moze z innej beczki czy ktos ma w space starze po face liftingu sciemniacz podswietlenia zegarów??
JCH - 29-05-2007, 16:15
co_hipi napisał/a: | A moze z innej beczki czy ktos ma w space starze po face liftingu sciemniacz podswietlenia zegarów?? | No właśnie. Bo wersja Comfort sprzedawana w Polsce nie ma takiego bajeru.
AniołekM - 29-05-2007, 22:08
Przydałoby się przydało.
Anonymous - 29-05-2007, 23:54
Bo polski comfort to zachodnioeuropejski family .
AniołekM - 30-05-2007, 00:04
Hmmmm a ja widziałem Comforty zachodioeuropejskie z 2003 i 2004 i nie miały np przeciwgielnych fabrycznie czyli tak do końca to nie jest. To ściemnianie było w standardzie w wersji SPORT (bo taka też była przez moment) i jeszcze jednej jakoś na A..... coś tam które miały w kolorze karbonowym ramke środkowej konsoli.
JCH - 30-05-2007, 10:41
kazan napisał/a: | Bo polski comfort to zachodnioeuropejski family | Stety czy niestety ale się mylisz.
Anonymous - 30-05-2007, 20:48
Zachodnioeuropejska wersja AVENCE ( taką posiadam rok2003) też nie ma wszystkich bajerów. U mnie brak ściemniania zegarów ; rególacji wycieraczek ;natomiast jest karbonowa ramka konsoli ; spolier tylnej klapy. Może to połączenie AVENCE-SPORT
zako7 - 11-06-2007, 11:38
Witam!!!
Jam mam conforta z roku 2001 kupowany w częstochowskim salonie i ściemniacz był fabrycznie wsadzony (może to święte miasto miało jakieś przywileje) także polska nie była tak znowu do tylu z bajerami. Jest to bajer którego nie wykorzystuje, a jezdze duzo w nocy
Anonymous - 12-06-2007, 17:22
No tak ale masz wersje przed face liftingiem wiec standart pytanie dotyczy wersji po face liftingu bo tu jest problem ale tak apropo wierzyc mi sie nie chce ze zmienili wiaske elektryczna chyba nierobili by sobie tyle zachodu pozdrawiam
|
|
|