Pajero Ogólne - Czy posiadacze Mi¶ków się pozdrawiaj±?
Anonymous - 29-05-2007, 12:38 Temat postu: Czy posiadacze Mi¶ków się pozdrawiaj±? Witam Forumowiczów
czytam forum i czasami nawet co¶ skrobnę, a nawet spotykam się na tym forum z opiniami o tym, że jest to najlepsze forum.
ale zastanawiam sie czy posiadacze Miskow sie pozrawiaja. kiedys mialem Garbusa i to bylo cos, wszyscy sie pozdrawiali.
jezdze Montero, ale jak patrze na innych w Pojarkach to mam wrazenie, ze moje skinie bedzie zle odebrane.
zastanawiam sie czy macie takie same odczucia. nic oczywiscie nie sugeruje , bo byc moze to ja nie wiem ze mozna sie pozdrawiac.
swoja droga byloby milo aby taki zwyczaj sie mogl upowszechniac, skoro tak wiele osob jest zakochana w swoich samochodach, i to ich laczy.
pozdrawiam
lupusek
Gene - 29-05-2007, 14:04
Ja chetnie sie usmiecham lub pozdrawiam innych posiadaczy samochodow marki Mitsubishi. Szczegolnie Pojarek i Eleczek. Czesto jest tak, ze nie reaguja. Czy jest to zle odbierane? Nie wiem, jak jedzie typ ktory mysli, ze jest krolem szosy to mam go gdzies. Zapominam o tym. Czasami mysle jak gosc moze miec Mitsu. Taki fajny wozik a taki palant za kolkiem.
Anonymous - 29-05-2007, 15:04
ja sadze, ze po prostu wieksza czesc posiadaczy aut (w tym rowniez mitsu) traktuje je jak najzwyklejszy na swiecie srodek transportu i tyle, bez zadnych dodatkowych ideologii. i pewnie dla takich osob dziwne moze wydawac sie takie pozdrawianie z tytulu posiadania auta tej samej marki;)
fajne byloby np rozpowszechnienie lepki klubowej mitsumaniaki i wtedy takie pozdrawianie sie wsrod klubowiczow na drodze jest calkowicie uzasadnione.
pozdrawiam!
JCH - 29-05-2007, 16:08
lupusek napisał/a: | kiedys mialem Garbusa i to bylo cos, wszyscy sie pozdrawiali. | Też kiedy¶ miałem Garbusa, ale to dawno było ....
Na moto ludziska to się dopiero pozdrawiaj±! I nieważne kto na jakim sprzęcie jedzie. Każdy machnie czy jak się mija, czy jak wyprzedza. Super!
Anonymous - 30-05-2007, 17:25
Kiedy za pierwszym razem pozdrawiałem kierowców misków (zazwyczaj terenowych) to wydawali się być lekko zdziwieni, ale kiedy mijałem ich po raz kolejny to wtedy odwzajemniali przywitalny gest tak wiec tworzy się nowa tradycja
Bartek - 30-05-2007, 18:15
Strasznie zależy od mijanego kierowcy.... jak widzę zainteresowanie "misiem na drodze", to pozdrawiam i zazwyczaj z wzajemno¶ci±......
Anonymous - 01-06-2007, 20:53
tzn, ze trzeba zaczac machac raczka i miec nadzieje, ze ktos tam w aucie na to odpowie. ja tez traktuje auto uzytkowo ale byloby milo, skoro tyle osob jest na tym forum, w tym klubie.
Anonymous - 02-06-2007, 19:11
a wiec od dzis w warszawie bede machal kazdemu kierowcy w MIsku sporo tych miskow na Pulawskiej gdzie jezdze codzinnie
Anonymous - 02-06-2007, 19:43
JCH napisał/a: | Na moto ludziska to się dopiero pozdrawiaj±! I nieważne kto na jakim sprzęcie jedzie. Każdy machnie czy jak się mija, czy jak wyprzedza. Super! |
Panie a na rowerach szosowych co się dzieje
Też uważam że większa czę¶ć użytkowników mitsu traktuje je jako normalne auto. Ale je¶li widzę że wła¶ciciel jest w jaki¶ sposób maniakiem mitsu zawsze jaki¶ gest w jego stronę
Anonymous - 03-06-2007, 07:36
Ja ostatnio często bywał w wa-wie i jak pozdrawiam to każdy jest strasznie zdziwiony. Chyba jeszcze nie trafiłem na mitsumaniaka. Jakby co to ¶migam czerwon± Carism± o nr NOET.
Anonymous - 04-06-2007, 09:23
jakby bylo mitsu tyle co garbusów to czesciej by sie pozdrawiali kwestia ilosci jezdzacych aut i ich rocznika
Anonymous - 05-06-2007, 20:11
...słyszałem że kierowcy land roverów też się pozdrawiaj±...tak więc my¶lę że zwyczaj możnaby wprowadzić...ciekawe tylko czy który¶ z chłopów oderwanych od roli (a takich jest pełno w moim miasteczku) załapie o co mi chodzi...jutro muszę spróbować
Gene - 06-06-2007, 08:17
Anonymous - 06-06-2007, 22:03
Jestem za, Mi¶kiem jeżdżę od niedawna, ale pomysł jest OK.
Anonymous - 19-07-2007, 20:33
wła¶nie przejechałem 3000 km od momentu powstanie tego postu i machałem r±czk± do kolegów. no i mam takie wrażenia.
4LITERY!!!!!!
chyba rzeczywi¶cie trudno stworzyć "now± ¶wieck± tradycję"
ale będę próbował dalej.
|
|
|