Małopolskie - Woda z dystrybutora paliwa
Anonymous - 06-06-2007, 15:17 Temat postu: Woda z dystrybutora paliwa Nie no to już przesada
poczytaj
Anonymous - 06-06-2007, 17:00
Ficu865zawsze była kiepska organizacja na tej stacji - nie wiem, czy teraz coś się tam zmieniło, ale kiedy byłam jeszcze "krakowianką" parę razy tam tankowałam(oczywiscie auto). Trzeba było czekać, aż ochroniarz przyniesie jakieś numerki, przy wyjeździe szlaban -wkurzające. No, a teraz jeszcze taki numer zrobili z tą wodą zamiast paliwa
Marcin-Krak - 06-06-2007, 20:13
Ja nie będę pisał ale taka pewna zielona osoba z forum naszego tam pracuje i na pewno ma z tym coś wspólnego.
Już nic na Eclipsach nie napiszę- bo mnie zablokuje
A swoją drogą to ciekawe jak bardzo jest teraz skażona ziemia w tym miejscu
szczeslaw - 06-06-2007, 21:13
Dawno tam nie tankowałem, ale kiedyś mi się zdarzało i nigdy nie miałem problemów - paliwo jakościowo porównywalne z innymi, firmowymi stacjami.
Natomiast bardziej oszukiwali na dystrybutorach - w/g ich dystrybutora, do Cari z bakiem 60l, od ledwo migającej kontrolki weszło ponad 60l
JCH - 06-06-2007, 22:12
Ludziska !!! Dajcie spokój, to już nie macie gdzie tankować tylko na Carrefourze
karolgt - 07-06-2007, 02:49
szczeslaw kiedys krążył podobny tego typu artykul odnosnie tego ze 1 litr na tej stacji carrefour to tak naprawde 0.9 litra
Anonymous - 07-06-2007, 10:19
JCH napisał/a: | Ludziska !!! Dajcie spokój, to już nie macie gdzie tankować tylko na Carrefourze |
Krakufff nie
Rafal_Szczecin - 07-06-2007, 13:14
JCH napisał/a: | to już nie macie gdzie tankować tylko na Carrefourze |
Ficu865 napisał/a: | Krakufff nie |
moja firma w ktorej pracuje tez chyba nie ma gdzie tankowac a tankuja wg mnie na jednym z wiekszych syfow w szczecinie czyli na stacji Geant . a najlepsze jest to ,ze wczoraj dostalismy kartke z obowiazkami kierowcy w ktorej jest napisane ze mamy tankowac TYLKO I WYLACZNIE tam . ciekaw jestem tylko dlaczego oni sie tak uprarli, bo nie maja z tego zadnych profitow, nie maja znizki na wache ( a flota liczy 6 samochodow ) . heh ja tego chyba nigdy nie pojme ...
Marcin-Krak - 07-06-2007, 17:57
A to w Szczecinie się jeszcze ostał Rafal_Szczecin napisał/a: | Geant |
Ja co prawda nigdy nie tankowałem na stacjach przymarketowych - ale się zastanawiam czy opłacałoby im się robić jakieś wałki W końcu narazić mogą reputację swojej marki, a poza tym obecnie sporo jest różnego rodzaju kontroli, dzięki którym zazwyczaj tylko małe stacje robią kanty
Rafal_Szczecin - 07-06-2007, 21:34
Marcin-Krak napisał/a: | to w Szczecinie się jeszcze ostał Rafal_Szczecin napisał/a:
Geant |
a czemu mial by sie nie ostac ? niby tam zniemiaja geant'a na real'a ale ogolnie to przeciez wiadomo o co chodzi .
szczeslaw - 08-06-2007, 01:59
Rafal_Szczecin napisał/a: | a czemu mial by sie nie ostac ? niby tam zniemiaja geant'a na real'a ale ogolnie to przeciez wiadomo o co chodzi |
Właśnie o tą zmianę Marcinowi pewnie chodziło
Marcin-Krak - 08-06-2007, 09:54
szczeslaw napisał/a: | Właśnie o tą zmianę Marcinowi pewnie chodziło |
Tak - ale żeby nie wyszło że się znowu czepiam cy cuś
Po prostu myślałem że może np Szczecin się wybronił i zostawił sobie Geanta
Adaho_krak - 12-06-2007, 00:58
Odświerzając temat (teraz go dopiero wyczajiłem) i poczułem się wezwany do odpowiedzi
Marcin-Krak napisał/a: | Ja nie będę pisał ale taka pewna zielona osoba z forum naszego tam pracuje i na pewno ma z tym coś wspólnego. |
Akurat wtedy miałem wolne, ale dużo słyszałem poza prasą, a więc rozszczelnił się zbiornik z 98 i wacha płyneła ulicą wraz z deszcówką. Najciekawsze i najbardziej niemoralne i nieetyczne jest to że stacja pracowała nadal. Nikt nikogo nie powiadomił, nikt tego nie zabezpieczył, nikt z tym nic nie zrobił dokąd nie wpadła TVP Kraków, dopiero się zaczeła akcja, oczywiście z usuwaniem benzyny z ulicy bo stacja dalej pracowała. Notabene tak od siebie, stacja Carrefour stoi na prywatnej ziemi mojej klijentki, która od 5 lat walczy o swoje i narazie nie może poradzić nonstop jakieś przeszkody (papiery). Szkoda gadać jestem tam co drugi dzień i nigdy tam nie tankowałem Wole Statoil lub ARGE.
Marcin-Krak napisał/a: | Już nic na Eclipsach nie napiszę- bo mnie zablokuje |
Tu też Cię zablokuje i napisze w powodach WYCIECZKI OSOBISTE
A pozatym się uczyć miałeś a nie forum
Marcin-Krak - 12-06-2007, 11:26
Adaho_krak napisał/a: | A poza tym się uczyć miałeś a nie forum |
Ja się uczę na forum tez wielu mądrych rzeczy - poza tym ileż można - 12 egzaminów to nie dla mnie
Adaho_krak napisał/a: | wacha płyneła ulicą wraz z deszcówką. Najciekawsze i najbardziej niemoralne i nieetyczne jest to że stacja pracowała nadal. Nikt nikogo nie powiadomił, nikt tego nie zabezpieczył |
Właśnie o tym gdzieś też czytałem i jakoś nie chciało mi się w to uwierzyć
|
|
|