[92-96]Colt CA0 - [CA4A 1.6] czujnik?kabelek? od lampki smarowania
p0gr0m - 07-06-2007, 12:14 Temat postu: [CA4A 1.6] czujnik?kabelek? od lampki smarowania a wiec wczoraj grzebalem troche pod maska (wyjmowalem wtyczki , patrzylem czy kabelki siedza na swoi miejscach, no i tak cos nagrzebalem ze teraz mi sie nie zapala kontrolka smarowania po przekreceniu zaplonu. czy ktos wie ktora wtyczka , badz kabelek itp pod maska jest od tej wlasnie kontrolki ?
dodam ze od ladowania sie zapala ale od smarowania nie
Anonymous - 07-06-2007, 12:55 Temat postu: Re: czujnik?kabelek? od lampki smarowania
p0gr0m napisał/a: | a wiec wczoraj grzebalem troche pod maska (wyjmowalem wtyczki , patrzylem czy kabelki siedza na swoi miejscach, no i tak cos nagrzebalem ze teraz mi sie nie zapala kontrolka smarowania po przekreceniu zaplonu. czy ktos wie ktora wtyczka , badz kabelek itp pod maska jest od tej wlasnie kontrolki ?
dodam ze od ladowania sie zapala ale od smarowania nie | witam sluchaj ta wtyczke nie mogles bez kanalu wypiac ona jest na bloku silnika dosc nisko wyjmij licznik moze zarowka padla a jak bedzie dobra to ci wytlumacze w ktorym miejscu jest i zwiera sie kabel z tej wtyczki do masy jak sie zaswieci kontrolka od smarowania to czujnik padl pozdrawiam
p0gr0m - 07-06-2007, 17:03
czesc no wlasnie sek w tym ze ja za kabelki rozne szarpalem i boje sie ze moze albo ta wtyczke gdzies od gory wyciagnelem szarpiac za jakis kabelek, jak mozesz to wytlumacz
josie - 07-06-2007, 19:56
Przewód do czujnika ciśnienia oleju odgałęzia się od wiązki alternatora. Żeby założyć spowrotem najlepiej wejść do kanału.
|
|
|