To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - Serwisy www na których sprzedam auto

spidernet - 10-06-2007, 16:32
Temat postu: Serwisy www na których sprzedam auto
Proszę o linki do stron gdzie można wystawić auto na sprzedaż. Najlepiej gdyby możliwość wystawienia auta była bezpłatna ;)
Robson86 - 10-06-2007, 16:48

niestety platne ale...
allegro
gratka
trader
Admoto
otomoto
Anonse (jesli wyslesz "kupon" to bezplatne :P )
....
pozdroo

spidernet - 10-06-2007, 16:57

na autogielda.pl można wystawić ogłoszenie za friko :)
JCH - 10-06-2007, 22:06

auto.pl - za darmo
stanik - 10-06-2007, 22:14

i polecam też kartkę w okno, jak na razie nic nie wykazało mi takiej skuteczności jak kartka w oknie, mimo że z allegro albo z gazety przyjeżdżało masę kupców to sprzedałem z kartki :) Z allegro trafiałem samych cwaniaczków, którzy mi wmawiali, że mój świetnie wyglądający lakier jest po polerce no i oczywiście chcieli ostro zbić z ceny. A z kartki w oknie, zadzwonił konkretny człowiek, który już sobie autko obejrzał i chciał tylko ponegocjować cenę.

Pozdrawiam

karolgt - 11-06-2007, 01:12

jak rok temu sprzedawalem malucha, to probowalem wszystkiego: giełdy, kartki na szybie i ze 30-40 ogloszen w internecie

sprawa wyglada tak, ze kartka na szybe jest ok - moze ktos zadzwoni - pod warunkiem ze sie duzo jezdzi i numer tel mozna zauwazyc.

z ogloszen w internecie to allegro i otomoto. inne odpadaja. W gre wchodzi jeszcze autoBit (trader.pl) i ewentualnie DziennikPolski (ale to nie www). tyle ze kosz w tych dwoch ostatnich jest napewno wyzszy niz allegro i otoMoto, w ktorych mozna wystawic samochod za pare złotych na 14 dni i napewno nie zrobisz tego tak szybko (net + przelew).

odnosnie innych giełd samochodowych w internecie to sprawa wyglada tak, ze po 3-4 tygodniach, bylo na moje ogloszenie mniej niz 5-10 wejsc. a ogloszenia nie znikaly same wogole. Malucha sprzedalem w czerwcu, w kwietniu (10 miesiecy;d) mialem telefon z ogloszenia :D

naprawde, allegro i otoMoto, moze ebay.pl. Nie zawracaj sobie glowy czym innym.

Anonymous - 11-06-2007, 08:45

www.trojmiasto.pl
pozdr, z Gdańska :mrgreen:

Chooper - 11-06-2007, 09:01

http://www.admoto.pl/

też duży serwis, i dodatkowo ogłoszenie będzie chyba w gazecie "giełda samochodowa"