Off Topic - wspomnienia ze szkoły
Anonymous - 17-12-2005, 17:23 Temat postu: wspomnienia ze szkoły tak sie zastanawiam jak wspominacie szkołę średnią ?? poniewaz ja mam juz jej troche dosyc chwilami, a wszyscy mi mówią "zobaczysz jak skonczysz... jeszcze za tym zatesknisz..." jakie jest wasze zdanie na ten temat ??
Anonymous - 17-12-2005, 17:42
no... z utęsknieniem ;] miałem fajną szkołe, fajną klasę i w ogóle było fajnie.zero problemów (bo ocen nie można nazwać problemem), i żyło się... bezstresowo
Rafal_Szczecin - 17-12-2005, 17:47
ja tez juz mam dosc . a jestem dokladnie w polowie . (wlasnie konczy sie I semestr II klasy )
w sumie to chyba najlepsze sa fazy bo oceny ... hmm ten temat zostawmy w spokoju
ale jak narazie to chyba nic nie pobije gimnazjum, ktore wspominam z wielkim bananem na gebie
TNT - 17-12-2005, 17:59
Oj byly to czasy teraz by sie wrocilo pierwsze samochody i takie tam achhhhhhhhhhhhhhh milo powspominac te czasy ale jak to spiewal Kazik te czsy nie powtorza sie
Rafal_Szczecin - 17-12-2005, 18:04
ajjjjjjj bo Wy wszyscy starzy jestescie to myslicie ze szkola srednia fajna byla
ps . ale mlodzi duchem hehehe
taki zarcik oczywiscie (z tym na samej gorze oczywiscie )
pozdrowka
Matejko - 17-12-2005, 18:21
a ja mile wspominam, kolezanki , do tego moja szkola byla promotorem wszelakich nowosci, oceny punktowe, jeden semestr zamiast dwoch i takie tam, ogolnie trzeba bylobyc bardzo zdolnym aby nie zdac , ehhh mimo ze to 2 lata to milo wspominam bardzo
Chooper - 17-12-2005, 20:17
ja miałem kompletnie niedobraną klase...wogóle nie moglismy sie zorganizować i porozumieć..może dlatego, że kazdy miał inne cele i...ale ogólnie całkiem pozytywnie wspominam te 4 latka
Rafal_Szczecin - 17-12-2005, 20:24
Matejko napisał/a: | trzeba bylobyc bardzo zdolnym aby nie zdac |
a to jakas specjalna szkola byla tak ??
Anonymous - 17-12-2005, 21:44 Temat postu: takie Matejko: takie koleżanki jak na obrazku...to też bym z łęzką w oku wspominał
Ale ogólenie, pomimo iż niemiałem zgranej klasy te czasy wspominam jako bardzo "litowe"-
pierwsze samochody, koncerty, koleżanki......uffff ale koleżanki......
Anonymous - 17-12-2005, 22:10
ja podstwowke wspominam super ale srednia nie bo zostalem z niej usuniety karnie 3 lata temu i tak do tej pory nie ukonczylem zadnej bo zawsze sa zemna kloporty i nawet z prywatnych szkol mnie wyzucaja
Kofi - 17-12-2005, 22:11
moja szkola srednia byla najlepsza na swiecie!
super ludzie
bardzo mile wspomnienia
zero stresu
Anonymous - 17-12-2005, 22:43
no ja o ocenach nawet nie mówie bo mam lipe jak narazie a do szkoły nie chodze bo mam praktyki jak narazie :D teraz jestem w III klasie i został mi jeszcze 1 rok bo to technikum ale chce to jak najszybvciej skonczyc
Karwoś - 18-12-2005, 17:32
Fajnie było, ale studia lepsze były - niestety teraz siedze w pracy 8 h dziennie i nawet nie można porządnie się napić za nieszczęścia tego świata - ale jak już przyjdzie taki czas że można - to wtedy się dzieje!!!Oj dzieje:)
tomusn - 19-12-2005, 08:32
szkółka to jest to, rodzice jeść Ci zawsze dadzą...
a normalnie to musisz do roboty latać, co jej też nie lubisz, żeby choć płacili dobrze
ostatnio mieliśmy zlot 10 lat po maturze, było fajnie
Krzyzak - 19-12-2005, 09:14
Do d...py - 36 samców, podziały kasowe (pieniądze) i klasowe (pochodzenie) - kompletna zbieranina ciot, chamów, bałwanów i kilku normalnych.
|
|
|