To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić Eclipse! - Eclipse 1G

Anonymous - 12-06-2007, 23:02
Temat postu: Eclipse 1G
Witam chce kupić to mitsu:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2878608
dzwoniłem do gości mówi że auto sprowadzone w 2003 roku i za jakiś czas został założony gaz
i jezdzi do tej pory. Mowił że są do wymiany 2 przednie amortyzatory jakie są ceny amortyzatorów? A i czy wie ktoś czy klime można jeszcze napełnić freonem bo też nie działa:/ wogóle czy jest sens kupować to auto?? help me:)

Adaho_krak - 13-06-2007, 00:06

.... jak klima nie działa to nastaw się na auto bez klimy, u mnie też miało być tylko napełnienie, okazało się jednak, że sprężarka uamrła, koszt naprawy na początek 1200 i nie wiadomo jak się skończy. W czarnych scenariuszach naewt 3000 zł. Amorki przód to wdatek około 340 zł KYB gazowe, podobno olejowe już niedostępne. Autko ładne i może warto podjechać oglądnąc. Czasem lepiej kupić coś taniej i dożucić pare groszy i wiesz czym jeździsz. Tu masz link do wątku w którym masz napisane na co zwrócić uwagę przy zakupie http://www.mitsubishi-gra...pic.php?t=12637 POWODZENIA
BUBU - 13-06-2007, 00:44

Adaho z tymi sprężarkami od klimy to różnie , też myślałem że tragedia , a potem koszta wyszły minimalne (tylko wymiana łożyska i czyszczenie sprężarki)pogadamy w Piotrowicach.
A z resztą przecież Samael jest od tego guru :P (pytałeś się Go o klimę na spocie MEKP ? )

Pozdrav

Anonymous - 13-06-2007, 09:32

Ja mam ładna sztukę. Sprawna w 100%. Chce sie szybko pozbyć bo 2g GST czeka ;]
kaleos - 13-06-2007, 14:26

ja nie wiem czy warto, dla mnie cena troche smiesznie niska jesli jest z gazem.
fakt b.ladnie na fotkach wyglada, ale nie wiadomo co jeszcze po za tymi amorkami.
klima to podstawa i jesli wszystko bylo by sprawne to gosciu by raczej ja napelnil.

a tak w ogole to polecam auta klubowiczow :) np ManyMana

LEWY - 13-06-2007, 17:54

to jak tez się wtronce co prawda klipsa mam ok.2 tygodnie ale jest spoko.
Na poczatku myslalem ze po za lacerem bedzie pajero albo galant a eclipse to wyszlo tak z przypadku i nie żaluje mimo ze dalem 9tys. to warto (tak sadze).
Jest kilka żeczy do zrobienia takich jak filtr kabinowy bo nie uzywam nawet klimy gumy przy wachaczu i uszczelka no i moze kiedys amory i hamulce ale naprawde daje duzo frajdy i chyba byl wart tego
pozdro

Anonymous - 13-06-2007, 19:42

LEWY napisał/a:
Jest kilka żeczy do zrobienia takich jak filtr kabinowy bo nie uzywam nawet klimy

to w Eclipsie jesy filtr kabionowy :?: :?: :?: 8) w 2g go nie ma przecie 8) w3g z tego co pameitam tez nie wystepuje choc miejsce na niego jest :)

LEWY - 13-06-2007, 22:25

a tego to ja nie wiem mowie co powiedzial mi mechanik ale jak go nie ma to co mam wydatek z glowy???
Anonymous - 13-08-2007, 19:42

sory ze dołacze sie do tematu ale nie znacie przypadkiem tego eclips???

http://otomoto.pl/index.p...how&id=C3227326