To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Przykre zdarzenie

wolgaster - 15-06-2007, 15:21
Temat postu: Przykre zdarzenie
Wróciłem z pracy i wiadomościach na TVN 24 które akurat były włączone omawiane były wypadki na drogach które się zdarzyły. Omawiali wypadek busa który uciekając przed autem wyprzedzającym na trzeciego uciekałdo rowu. W wyniku tego wypadku zginął zmiennik kierowcy ponieważ bus uciekając uderzył w drzewo. Ale najgorsze to to że sprawcą wypadku jest kierowca BORDOWEJ CARISMY. Mam nadzieję że to nik z was.
Anonymous - 15-06-2007, 19:52

wydaje mi sie że mówili o bordowym mitsubishi a nie carismie bordowej ??? ale może żle słyszałem.
W sumie moja stoi teraz w warsztacie i jest srebrna.... w sumie to jest u lakiernika i nic nie mówił że bedzie robił bordo :)
pozdro

wolgaster - 15-06-2007, 20:23

Reporter mówił na temat bordowego mitsubishi ale wypowiedź kierowcy busa była precyzyjniejsza i mówił o bordowej Carismie. A jeśli ktoś poczuł się urażony sformułowaniem które nie zostało nawet napisane to PRZEPRASZAM z góry.
wolgaster - 15-06-2007, 22:59

Zrobiłem jak prosiłeś. Pozdrawiam
Anonymous - 15-06-2007, 23:46

Hubeeert, chłopak napisał, co mu na duszy leżało. Jakie to ma znaczenie jakich sformułowań użyje?

[ Dodano: 15-06-2007, 23:46 ]
Lub jakich użył

Hubeeert - 15-06-2007, 23:49

Molcia, pewne cywilizacyjne normy obowiazuja nawet wsrod ludozercow ;-)
Anonymous - 16-06-2007, 00:42

Oj, Hubeeert, nie bądź taki zasadniczy 8)
Hubeeert - 16-06-2007, 00:49

Molcia, nie jest to temat dotyczacy Carismy jako samochodu, jej wad, zalet itd. Dlatego jest juz w OT.

Co do zasad i ich przestrzegania. Na tym forum tak jest. Mozna przywyknac. Jest taki specjalista od opowiadania bzdur na moj temat jaki to ja jestem zamordysta i dyktator - brakujacy trzeci brat Kaczynski (mam ponad 2 m wzrostu wiec raczej Giertych ale pominmy ta drobna niekonsekwencje) i faszysta. On by Ci powiedzial co i jak. Ale nie bywa za czesto i zawsze ukryty (wiem bo jako admin widze wszystkich obecnych na forum a ukrytych pisanych w ten sposob)

Ja powiem tak - te zasady, ustalone przez forumowiczow beda na tym forum przestrzegane.

Pozdrawiam

PS
Kto wie? Moze jeszcze gdzies sie przyjma? ;-)

Anonymous - 16-06-2007, 00:55

Hubeeert, no dobrze, już zamilknę :(
Hubeeert - 16-06-2007, 01:12

Molcia, nie o to chodzi ;-)

Pisz - piszcie wszyscy - ale nie tam gdzie jest miejsce na pisanie tylko i wylacznie o samochodach.

Pozdrawiam :)

arekp - 16-06-2007, 01:16

Molcia napisał/a:
Oj, Hubeeert, nie bądź taki zasadniczy 8)

Akurat Hubert ma racje.

A zeby nie bylo, ze tylko on sie czepia to dodam, ze magiczne slowo, ktorym pewnie chcial sie podeprzec Wolgaster pisze sie przez 'ch' a nie 'h' ;>