[92-96]Galant E5xA - [E54A 2.0 V6] Guziczki obok włącznika tylnej wycieraczki!
Anonymous - 21-06-2007, 21:11 Temat postu: [E54A 2.0 V6] Guziczki obok włącznika tylnej wycieraczki! Witam
dziś odpadł święty obrazek, a spod niego zaczęły mnie razić dwie puste dziury po przyciskach obok włącznika tylnej wycieraczki. Razem powinny być 3 przyciski.
Guzików ani śladu, za to widać wyrażnie kostkę elektryczną (białą) nie podpiętą do niczego.
Domyślam się, że jeden z nieistniejących guziczków służył do włączenia ogrzewnia lusterek - zgadłem? a do czego drugi? ewentualnie czy ktoś może mieć takie guziczki na sprzedaż???
Wdzięczny byłbym za jakieś instrukcje obsługi, nawet po niemiecku, angielsku...
Pozdrawiam
Anonymous - 21-06-2007, 21:28
podgrzewanie lusterek wlacza sie razem z podgrzewaniem tylnej szyby a dwa wolne miejsca to najprawdopodobniej tempomat i kontrola trakcji...
[ Dodano: 21-06-2007, 21:31 ]
a to ze jest tam wolna kostka to wcale nie znaczy ze dana funkcje posiadasz
ja w swoim aucie widzialem juz doslownie kazdy zakamarek i wolnych kostek jest spooooro!
kkkarol - 22-06-2007, 11:10
Tak mysle ale ja przeciez nie mam tylnej wycieraczki dobre dobre
Anonymous - 22-06-2007, 16:07
możliwe. ale wyrażnie widać, że przyciski kiedyś były w tych dwóch dziurach. kostka sobie leży zaraz za tymi dziurami - stąd moje przypuszczenia. Poza tym, to dość dobrze wyposażona wersja więć możliwe, że jest kontrola trakcji...
czekoladka_1981 - 22-06-2007, 16:28
nie jestem pewna o których przyciskach mowa, może między obudową kolumny kier. a climatronikiem. Bo jeśli tak to:
1, schalter furHeckscheibenwischer und wascher*
2, tempoautomatikschalter*-hauptschalter
3, TCL
|
|
|