To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Małopolskie - NAKLEJKI MitsuManiakowe 2 TURA - ZAMÓWIENIA

Anonymous - 25-06-2007, 09:46
Temat postu: NAKLEJKI MitsuManiakowe 2 TURA - ZAMÓWIENIA
Kawa na ławe :)

Zamawiam naklejki(odblaski)zólty albo bialy z nazwa klubu oraz ksywa lub numerem klubowym na nasze Miski.Jak ktos jest chetny to podpisujcie bo im nas bedzie wiecej to wyjdzie nas to grosze.Osttanio byly do 10 zl normalnie po 12 o ile sie nie myle

Chetni
1.Ja /Browar wezme 3x odblask bialy z ksywa

Anonymous - 25-06-2007, 12:10

Ja tez jestem chetny odblask bialy z ksywka Geepard
Anonymous - 25-06-2007, 13:42

Ja poproszę 2x biały z ksywka M & R & M
Anonymous - 25-06-2007, 15:49

zrobcie liste ok?podpisujcie sie podemna
pzodr
bwr

Anonymous - 25-06-2007, 17:51

OK

1. Ja /Browar wezme 3x odblask bialy z ksywa
2. Geepard - odblask bialy z ksywka Geepard
3. Mykus - 2x biały z ksywka M & R & M

Anonymous - 25-06-2007, 18:23

1. Ja /Browar wezme 3x odblask bialy z ksywa
2. Geepard - odblask bialy z ksywka Geepard
3. Mykus - 2x biały z ksywka M & R & M
4. Qbus - biały z ksywą QBUS

Adaho_krak - 10-07-2007, 16:58

Sprawa naklejek wygląda tak:
Jest w krakowie taka firma Avalon, dzwoniłem tam wczoraj i wysłałem im projekt do wyceny, 1 szt naklejki kosztuje około 19 zł na folii odblaskowej zewnętrznej + folia transportowa. Strona firmy http://www.avalon.com.pl/
Kto chętny zrobie projekt w Corel ( taki jest potrzebny do wykonania naklejki), i wyśle na e-mail, wtedy trzeba tam podjechać, zostawić zaliczkę i umówić termin odbioru. Oczywiście wcześniej ten projekt który dostaniecie odemnie na swój e-mail po oglądnięciu, jeśli ktoś się zdecyduje zamawia sobie w avalonie i przesyła go na ich e-mail: biuro@avalon.com.pl
W razie niejasności proszę o kontakt na PW.

t.o - 11-07-2007, 13:37

Adaho_krak napisał/a:
Sprawa naklejek wygląda tak:
Jest w krakowie taka firma Avalon, dzwoniłem tam wczoraj i wysłałem im projekt do wyceny, 1 szt naklejki kosztuje około 19 zł na folii odblaskowej zewnętrznej + folia transportowa. Strona firmy http://www.avalon.com.pl/
Kto chętny zrobie projekt w Corel ( taki jest potrzebny do wykonania naklejki), i wyśle na e-mail, wtedy trzeba tam podjechać, zostawić zaliczkę i umówić termin odbioru. Oczywiście wcześniej ten projekt który dostaniecie odemnie na swój e-mail po oglądnięciu, jeśli ktoś się zdecyduje zamawia sobie w avalonie i przesyła go na ich e-mail: biuro@avalon.com.pl
W razie niejasności proszę o kontakt na PW.

To koło mnie ten Avalon ;)
Ale troche drogo jak 19zł za sztukę.

Ja mogę spokojnie za 10zł wydrukować na folii błyszczącej u siebie w drukarni cyfrowej z tym, że nad projektem nie chce mi sie siedzieć więc ktoś musiałby to wyklikać do .pdf .tif lub .cdr

pozdrawiam
t.o

Anonymous - 11-07-2007, 17:22

Panowie a ostatnio było taniej. Nie da się zrobić poprzednim sposobem? :wink: może było by więcej chętnych dzięki temu.
Anonymous - 11-07-2007, 18:18

no 19 to duzo fakt tymbardziej ze sam bym bral z 3 sztuki, pogadam z kumplem z foliateca jednak Adaho
pozdr
bwr

waldi-1 - 11-07-2007, 21:36

a mozna by sie dowiedziec o wymiary tej naklejki i jak ona wyglada np fotke???
Anonymous - 11-07-2007, 21:59

gadalem z kumplem nie ma problemu jezeli chodzi o naklejeczki bylby po 10 max 12 zl zalezy ile osob, na odbl;asku bialym oczywiscie :)
bwr

Adaho_krak - 12-07-2007, 14:00

Panowie wszystko w porządku , tylko w Avalonie kto chce jedzie zamawia i ma, od ręki. A temat się ciągnie od 2 miesięcy i lipa. Jak ktoś chce projekt, lub trzcionkę, lub wymiary, lub cokolwiek na PW, Please.

t.o. mi się też nie chce siedzieć nad projektami, zastanów się co piszesz :(

wojmi1 - 12-07-2007, 14:23

Adaho_krak, rozmawialem z Tygrysem moze byc taniej
karolgt - 12-07-2007, 15:07

waldi-1 napisał/a:
a mozna by sie dowiedziec o wymiary tej naklejki i jak ona wyglada np fotke???

tu masz galerie z naklejania pierwszej serii naklejek

Naklejki