[07-XX]Lancer CYxA Ogólne - Lancer Sportback do produkcji
Robson86 - 27-06-2007, 16:53 Temat postu: Lancer Sportback do produkcji Nowy Lancer Sportback
miejmy tylko nadzieje ze autko nie bedzie wiele odbiegac od konceptu ...bo jak dla mnie prezentuje sie swietnie
Silniczki
1,5 l (110 KM);
1,8 l (144 KM);
Diesel 2,0 Di-D (140 KM);
hmm a nie ma mocnego benzyniaka (porownywanego do WRX-a )
Pozdroo
akbi - 27-06-2007, 21:39
Cytat: | hmm a nie ma mocnego benzyniaka (porownywanego do WRX-a ) |
myślę, że mowa tu o Lancerach "cywilnych"
Robson86 - 28-06-2007, 09:37
akbi napisał/a: | myślę, że mowa tu o Lancerach "cywilnych" |
mysle ze masz racje...
chociaz na forum Subru slyszalem ze Sportback ma byc oferowany z takim wlasnie silniczkiem (kolo230 czy 250KM)
mniejsza z tym tak czy inaczej bardzo ladny kolejny Misiek...hehe i oby tak dalej
pozdroo
saphire - 28-06-2007, 18:34
No jeśli zrobią dokładnie takiego jak na tej prezentacji to jestem gotów kupić takiego nawet nowego z salonu choćby z dizlem aczkolwiek pewnie i tak cenę ustalą kosmiczną.
Robson86 - 29-12-2007, 11:14
http://www.autokrata.pl/o...tback_ralliart/
no no Samochodzik pierwsza klasa, miejmy nadzieje ze niewiele obetna ksiegowi...
Pozdroo
Hugo - 29-12-2007, 17:41
Nie myślcie sobie, że takiego będą produkować. Odpowiednio go okroją i zginie w tłumie innych aut. Bo po co wypuścić na drogi auto, które byłoby najpiękniejszym hatchbackiem na świecie? Zobaczycie, jego najpiękniejsze detale zostaną wymazane...
stanik - 29-12-2007, 17:54
dokłądnie, wrzuć zwykłą maskę, zwykły zderzak, brak wlotów powietrza po bokach, koła 15" albo 16", zwykłe lusterka i.... nagle auto będzie takie jak wiele innych. Auto z takim wyglądem musiałoby być z 50% droższe niż te z którymi ma onkurować a więc przegrana na starcie. Księgowi sie za niego wezmą Ale oczywiście tutaj prezentuje się zacnie, pewnie to pięciodrzweiowa odmiana EVO będzie, jeśli już.
Robson86 - 29-12-2007, 17:58
Przod juz znamy wersji sportback (nowy lancer ), tyl pewnie tez nie bedzie sie roznil jesli chodzi o swiatla przetloczenia...
Daloby sie zrobic symulacje tak mysle
Pozdroo
Optic - 29-12-2007, 18:25
A ile obcieto z Audi R8?
Nie porownuje tych dwoch aut - chodzi mi tylko o to, ze koncept R8-ki byl smialy, a finalny projekt nie odbiega znacznie od planow.
Moze ze Sportbackiem tez bedzie podobnie...
Czego sobie i Wam w Nowym Roku zycze.
Wasz,
Robson86 - 29-12-2007, 19:06
Optic napisał/a: | Nie porownuje tych dwoch aut - chodzi mi tylko o to, ze koncept R8-ki byl smialy, a finalny projekt nie odbiega znacznie od planow. |
no tak tylko jest jedna zasadnicza roznica. W r8 mogli sie pobawic w super-wygladajace detale gdyz to samochod dla indywidualisty z duzym portwelem. Sportback jakby nie mowic bedzie bardziej autkiem dla mas (nie liczac odmiany 240KM). Cenowo tez kilkukrotnie bedzie tanszy...
Ale nadzieje zawsze miec mozna ...tez taka mam
Pozdroo
sla - 31-12-2007, 11:18
Czyli można zrobić przód bez sztucznie doczepionego nosa. Naprawdę ładne w przeciwieństwie do obecnego sedana.
wolgaster - 04-01-2008, 12:11
Honda Civic też na salonach jako koncept szokowała i wszyscy wróżyli że w tym wydaniu nie wejdzie do produkcji i weszła w prawie nie zmienionej formie więc z Lancerkiem może być podobnie. Poczekamy zobaczymy.
Robson86 - 04-01-2008, 13:48
wolgaster napisał/a: | Honda Civic też na salonach jako koncept szokowała i wszyscy wróżyli że w tym wydaniu nie wejdzie do produkcji i weszła w prawie nie zmienionej formie więc z Lancerkiem może być podobnie. |
ale lancer Evo tez mial pierwotnie inaczej wygladac troszke ...i wyglada inaczej, bardziej normalnie...
Pozdroo
sla - 04-01-2008, 14:04
Też jest piękny, mnie od obecnej wersji najbardziej odstręcza ten cholerny nos, doczepiany jak kiedyś w Polonezie. Moze jestem przewrażliwiony, ale dlaczego nie może być tak jak w wersji powyżej. Coś czuję, że to będzie pierwsza zmiana przy liftingu.
Robson86 - 26-01-2008, 09:21
Pozdroo
|
|
|