Off Topic - Ciekawe (straszne i śmieszne)
Anonymous - 28-06-2007, 10:41 Temat postu: Ciekawe (straszne i śmieszne) Może nie na temat i nie w tym miejscu ale .....
http://www.joemonster.org...-BMW-na-Allegro
harpagan - 04-07-2007, 16:04
No to nastepna ciekawostka z serii BWM
McDoune - 04-07-2007, 16:56
Kiepska sprawa, chyba tyłem jechał do Polandu i do tego na około bo mu się cofnęło
rafq - 13-07-2007, 14:41
i jak tu się za przeproszeniem nie wku...ć powinni zacząć stosować w licznikach jakieś firewalle dla krętaczy
cns80 - 13-07-2007, 15:20
To jest zdaje się karalne. A my tu mamy dowód . Prawo nakazuje zgłaszać wszelkie wykroczenia prokuraturze.
No to który admin leci pierwszy
zwolin - 13-07-2007, 17:00
rafq napisał/a: | i jak tu się za przeproszeniem nie wku...ć powinni zacząć stosować w licznikach jakieś firewalle dla krętaczy |
nie tam, powinno się każdego kto kupuje 10-letni samochód od nieznajomego z przebiegiem 100cośkkm gumowym młotkiem w łeb pukać. Ale za każdym razem jak coś takiego napiszę, to zaraz ktoś na mnie naskakuje, że to napewno autentyczny przebieg, a sprzedający taki sympatyczny...
Bartek - 20-07-2007, 18:59
Temat dość pokrweny: klik z innego ujęcia
Jak na mój gust też będzie bezwypadek, najwyżej po poprawkach blacharskich, używany przez kobietę, dziadka lub księdza......
phot - 21-07-2007, 19:55
http://moto.allegro.pl/it...io_okazja_.html uszkodzenia widac na zdjeciach napisali to sie mitsu w alfe zmienilo az tak sie uszkodzilo;)
Pozdrawiam
harpagan - 28-07-2007, 12:49
Sie chlopaki pobawili:
http://wiadomosci.onet.pl/1579782,11,item.html
Brak mi slow
akbi - 12-11-2007, 10:27
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a nazwa tego jest odpowiednia
Ustrzeliliśmy w sobotę tego oto rajdowca, który wjeżdżał na parking pod McDonaldem po chodniku
najbardziej mnie zastanawia działanie tak wyprofilowanego tylnego spojlera
Anonymous - 12-11-2007, 10:41
auto czolg zmienione na opancerzony czolg
sruba - 12-11-2007, 11:14
o jejku...
bezguście to mało powiedziane...
no chyba, że samochodem jeździ pani, która ma problemy z "czuciem" samochodu i co chwilkę obciera zderzaki.
no tak, ale po co ta lotka ?
akbi - 12-11-2007, 11:34
Sruba napisał/a: | no chyba, że samochodem jeździ pani, |
z samochodu wysiadł Pan wielkości ok 165cm w rozpiętej kurtce skórzanej z wystającym dużym mięśniem piwnym .... super pasował do swojego środka lokomocji
pawela - 12-11-2007, 11:58
wiele rzeczy jestem w stanie zrozumiec ale tego nie przerobil czolg na buldozer
a'propos I postu w tym temacie:
W styczniu na ebay.de licytowalem Fiata Punto 6Speed. Autko mialo najechane 188 kkm, zuzyte amortyzatory, lyse opony i padniete aku, jednak ojciec mial kiedys identycznego i sprawowal sie super, wiec przystapilismy do licytacji. Przgralismy ją o 15 eur. Kilka dni pozniej na Otomoto.pl znalazlem to wlasnie Punto, w stanie 'idealnym' i z przebiegiem 108 kkm! Kupilem starter do telefonu, po czym zadzwonilem do handlarza wypytac o auto. Zachwalal na potege, dopoki nie wymienilem mu WSZYSTKICH jego wad, lacznie z cofnietym licznikiem, bo widzialem to auto w niemczech na zywo. Wtedy zmienil zdanie, ze on o niczym nie wie bo bral od posrednika w takim stanie w jakim stoi, po czym sie rozlaczyl i numer nie byl niedostepny przez najblizsze dni. Wydrukowalem wiec zapisane ogloszenie z ebay i to z otomoto i poszedlem na policje, przekonany ze cos z tym zrobia bo jak byk im daje na papierze to samo auto z identycznymi zdjeciami, a z dwoma przebiegami. Na komendzie zostalem wysmiany, bo to 'zbyt niska szkodliwosc czynu... Jak widac wiele sie mowi o walce z handlarzami a malo robi...
cns80 - 12-11-2007, 14:29
akbi napisał/a: | Ustrzeliliśmy w sobotę tego oto rajdowca, który wjeżdżał na parking pod McDonaldem po chodniku
| O ile jestem w stanie sobie wyobrazić co myślał montując kangura z przodu i jakie wnioski wyciągnął z tego, skoro zdecydował się też zamontować z tyłu, to za ChRL nie jestem w stanie pojąć tego spoilera . Ciekawe dlaczego nie zrobił progów.
Ten komplet jest łudząco podobny do poręczy na schodkach do McDonald'a
|
|
|