To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

[96-02]Colt CJ0 - Spryskiwacz

Anonymous - 30-06-2007, 17:02
Temat postu: Spryskiwacz
Nie mam zbiorniczka do spryskiwaczy :/ musze kupic nowy ale nie wiem gdzie dokładnie on powinien być ulokowany i jak podpiąć silniczek a przy okazji sprawdzić czy działa :) Jeśli ktoś znalazłby chwilke czasu i mógłby zrobić zdjęcia z opisem to bardzo bym prosił :)
ROMEL - 01-07-2007, 12:03

Myślę że zdjęcia są zbyteczne - tym bardziej iż zbiorniczek schowany jest pod zderzakiem...

Nom... sprawa lewej prawej - punkt odniesienia pozycja kierowcy...

Po prawej stronie z przodu, dokładnie na rogu pod zderzakiem jest mocowany zbiorniczek do spryskiwaczy, jego wlew wychodzi zaraz obok zbiorniczka od pompy wspomagania - Około fi 50mm...

Podłączenie jest przecież oryginalne - dwa przyłącza - jedno na silniczek do przedniej szyby, i jedno do silniczka na tylna szybę - silniczek umiejscowiony wyżej w zbiorniczku - to jest ten od tylnej szyby...

Nie wiem co Ci jeszcze napisać... PYTAJ jak coś...

PZDR

Anonymous - 02-07-2007, 11:41

jak narazie wiem wszystko ale jak będe miał jeszcze jakieś pytanko to napewno napisze :)
ROMEL - 04-07-2007, 11:16

Czekam... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PZDR

Anonymous - 17-07-2007, 08:10

tak jak mowilem pytam :) hehe czy zbiorniczek i pompki do spryskiwacza w CAO i CJO są takie same? Nie moge nigdzie znaleść z CJO a ofert z CAO jest kilka :) zastanawiam się czy przypadkiem by nie spasował :)