[96-02]Colt CJ0 - Spryskiwacz
Anonymous - 30-06-2007, 17:02 Temat postu: Spryskiwacz Nie mam zbiorniczka do spryskiwaczy :/ musze kupic nowy ale nie wiem gdzie dokładnie on powinien być ulokowany i jak podpiąć silniczek a przy okazji sprawdzić czy działa Jeśli ktoś znalazłby chwilke czasu i mógłby zrobić zdjęcia z opisem to bardzo bym prosił
ROMEL - 01-07-2007, 12:03
Myślę że zdjęcia są zbyteczne - tym bardziej iż zbiorniczek schowany jest pod zderzakiem...
Nom... sprawa lewej prawej - punkt odniesienia pozycja kierowcy...
Po prawej stronie z przodu, dokładnie na rogu pod zderzakiem jest mocowany zbiorniczek do spryskiwaczy, jego wlew wychodzi zaraz obok zbiorniczka od pompy wspomagania - Około fi 50mm...
Podłączenie jest przecież oryginalne - dwa przyłącza - jedno na silniczek do przedniej szyby, i jedno do silniczka na tylna szybę - silniczek umiejscowiony wyżej w zbiorniczku - to jest ten od tylnej szyby...
Nie wiem co Ci jeszcze napisać... PYTAJ jak coś...
PZDR
Anonymous - 02-07-2007, 11:41
jak narazie wiem wszystko ale jak będe miał jeszcze jakieś pytanko to napewno napisze
ROMEL - 04-07-2007, 11:16
Czekam...
PZDR
Anonymous - 17-07-2007, 08:10
tak jak mowilem pytam hehe czy zbiorniczek i pompki do spryskiwacza w CAO i CJO są takie same? Nie moge nigdzie znaleść z CJO a ofert z CAO jest kilka zastanawiam się czy przypadkiem by nie spasował
|
|
|